Dell Alienware AW2525HM alınır mı?

Şu an için memnunum. Daha detaylı kullanıma girişemedim hep yüzeysel kullandım. İnce detaylarına kadar girdiğimde bilgi veririm, ekstra sormak istediğiniz test etmemi istediğiniz bir şey olursa söylerseniz seve seve yapmaya çalışırım.
ölü piksel , ışık sızmasının yogunluğu vs testleri yaptınız mı , fps oynuyorsanız karanlık noktalarda aydınlatması nasıl?

hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşaAllah, deneyimlerinizi aktarabilir misiniz ?
1dk düşünme DELL al, bende farklı modeli vardı 2025 başında başında DELL G2422HS modelini 3.500'e almıştım, bi anda ekranda pikselleşme ve kalite düşüklüğü sorunu yaşadım. Bu olayın ertesi sabahı teknik desteğe bağlandım durumu ilettim, bana talep oluşturduklarını söylediler detay vermediler, 2 gün sonra kapıma bu modeli göndermişler şaştım kaldım. Elimdeki cihazı teslim almadan, kontrol bile etmeden eskisinden daha iyi ve üst modeli 2 gün içinde kargolamış adamlar. Ardından elimdeki cihazı kargoladım ve mevzu kapandı. Sırf şu teknik destek için bile alınır.

1dk düşünme DELL al, bende farklı modeli vardı 2025 başında başında DELL G2422HS modelini 3.500'e almıştım, bi anda ekranda pikselleşme ve kalite düşüklüğü sorunu yaşadım. Bu olayın ertesi sabahı teknik desteğe bağlandım durumu ilettim, bana talep oluşturduklarını söylediler detay vermediler, 2 gün sonra kapıma bu modeli göndermişler şaştım kaldım. Elimdeki cihazı teslim almadan, kontrol bile etmeden eskisinden daha iyi ve üst modeli 2 gün içinde kargolamış adamlar. Ardından elimdeki cihazı kargoladım ve mevzu kapandı. Sırf şu teknik destek için bile alınır.
haklısın, garanti süresi ve destek ekibi iyi diyorlar, bilgilendirme için teşekkür ederim, güle güle kullan

Şu an için memnunum. Daha detaylı kullanıma girişemedim hep yüzeysel kullandım. İnce detaylarına kadar girdiğimde bilgi veririm, ekstra sormak istediğiniz test etmemi istediğiniz bir şey olursa söylerseniz seve seve yapmaya çalışırım.

RX 7700 XT 12 GB Ryzen 5 7500F 16 GB 6000MHz RAM ile kullanmayı düşünüyorum bu monitörü fakat hala almadım kararsızım CS2 için önerir misiniz? FPS oyunlarında özellikle de CS2'de deneyimlediyseniz monitörün performansı akıcılığı nasıl? Alırsam belki 320Hz'de kullanmam 240Hz'de kullanırım ama genel olarak deneyimlediğiniz şeyler üzerinden artılarıyla veya bir eksisi gözünüze çarptıysa eksileriyle de deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. @Okanesma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı