Dell Alienware AW2525HM alınır mı?

Aw2525hm testi. Extreme de minimal ghosting var.
Screenshot_20251201_130040_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an için memnunum. Daha detaylı kullanıma girişemedim hep yüzeysel kullandım. İnce detaylarına kadar girdiğimde bilgi veririm, ekstra sormak istediğiniz test etmemi istediğiniz bir şey olursa söylerseniz seve seve yapmaya çalışırım.
Hocam uzun kullanımda göz yoruyor mu acaba? Mavi ışık filtresi vs. mevcut mu? Siz bir sorun yaşadınız mı bu konuda? Ona göre alacağım. Başka gördüğünüz herhangi bir kroniği var mı? Diğer alan arkadaşlarda bilgilendirirse çok sevinirim.

Hocam uzun kullanımda göz yoruyor mu acaba? Mavi ışık filtresi vs. mevcut mu? Siz bir sorun yaşadınız mı bu konuda? Ona göre alacağım. Başka gördüğünüz herhangi bir kroniği var mı? Diğer alan arkadaşlarda bilgilendirirse çok sevinirim.

Mavi ışık filtresi varsa da ben bulamadım monitörde ama bu bir eksi değil çünkü Windows zaten gece ışığı sağlıyor filtre olarak ve sıcaklığını ayarlayabiliyorsunuz, gayet de güzel çalışıyor. Onu kullanıyorum genelde. Kroniği varsa da ben fark etmedim ancak bir şey dikkatimi çekti benim kullandığım modelde. Eğer tepsi süresini Extreme alıp parlaklığı en üst seviyeye alırsanız siyah ekrandan bir anda bembeyaz ekrana geçtiğinizde çok nadir piksel tembelliği olabiliyor. İlk etapta ölü piksel sandım ama sonra tembellik olduğunu fark ettim ki başıma sadece bir kez geldi. Full parlaklıkta da hiç kullanmadım şu ana kadar. Kontrast sonda parlaklık en fazla %80 yapıyorum çünkü çok parlak bana göre.

OLED veya TN almıyorsan minimal ghosting hemen hemen her IPS de var. Superde de birazcık var yani.
Eki Görüntüle 2614614

Evet ghosting var çok az da ben hissetmiyorum bile eminim siz de hissetmeyeceksiniz. Hiçbir şekilde eksi yan olarak yazmadı bana bu durum.

Merhaba arkadaşlar ürünü 15.12.2025 tarihinde Amazon üzerinden beta Plus teknoloji satıcısından satın aldım. 2 adet ölü piksel ve ışık sızması çıktı. Bana gelen üründe mi sıkıntı vardı anlamadım. İade süreci başlattım sonuç ne olur bilmiyorum. Tekrar sipariş verme konusunda kararsızım. Sipariş verecek arkadaşlara fikir olarak bulunsun.
c64c8c85-7ddd-4461-9626-b612ca40b52a.jpg
162251a1-7813-41e3-a0df-4e24f66a6a5d.jpg

Merhaba arkadaşlar ürünü 15.12.2025 tarihinde Amazon üzerinden beta Plus teknoloji satıcısından satın aldım. 2 adet ölü piksel ve ışık sızması çıktı. Bana gelen üründe mi sıkıntı vardı anlamadım. İade süreci başlattım sonuç ne olur bilmiyorum. Tekrar sipariş verme konusunda kararsızım. Sipariş verecek arkadaşlara fikir olarak bulunsun.Eki Görüntüle 2623284Eki Görüntüle 2623285
ne yaptınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı