Dell Alienware AW2525HM vs AOC 25G4sre vs ASUS TUF VG259QMRl5a

• Konuyu başlatan Viselt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 133
Bütçe
9000-12000

Viselt

Kilopat
Espor arenası için monitör satın alacağım fakat aralarindaki farktan dolayı karar veremiyorum.

Dell Alienware AW2525HM.
AOC 25G4sre.
ASUS TUF Gaming VG259QMRl5a.

Monitörler bunlar, aklıma Dell olan yatmıştı fakat diğerlerinin özellikleri fikrimin biraz değişmesine sebep oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Espor arenası için monitör satın alacağım fakat aralarindaki farktan dolayı karar veremiyorum.

Dell Alienware AW2525HM.
AOC 25G4sre.
ASUS TUF Gaming VG259QMRl5a.

Monitörler bunlar, aklıma Dell olan yatmıştı fakat diğerlerinin özellikleri fikrimin biraz değişmesine sebep oldu.

Hocam konudan bağımsız, espor arenası nedir?

Hocam konudan bağımsız, espor arenası nedir?
Espor arenasınsan kastım şuan valorantta 5 immo-radi arası bir takımda oynuyorum ve bana en düşük gecikmelere sahip sadece valorant için satın alacağım monitör lazım o yüzden öyle yazdım.

Dell en mantiklisi. Alternatif AOC olabilir. TUF secenek bile degil, fiyatini haketmiyor.
Tuf hakkında kötü yorumlar okumuştum. Bunun sebebi nedir? Yapay zekadan destek aldığımda bana monitörün özelliklerini Dell'den daha iyi dedi fakat teoriyle gerçek bir olmadığı için konu açtım.

Espor arenasınsan kastım şuan valorantta 5 immo-radi arası bir takımda oynuyorum ve bana en düşük gecikmelere sahip sadece valorant için satın alacağım monitör lazım o yüzden öyle yazdım.

Tuf hakkında kötü yorumlar okumuştum. Bunun sebebi nedir? Yapay zekadan destek aldığımda bana monitörün özelliklerini Dell'den daha iyi dedi fakat teoriyle gerçek bir olmadığı için konu açtım.

Panel olarak iyi degil direkt TUF. Renk gamutu ve kontrasti geride fiyatini haketmiyor. Daha uyguna Legion 25-10 daha iyi TUF'tan. Dell 2525HM gayet iyi bir monitor.

Espor arenasınsan kastım şu an Valorant'ta 5 immo-radi arası bir takımda oynuyorum ve bana en düşük gecikmelere sahip sadece Valorant için satın alacağım monitör lazım o yüzden öyle yazdım.

TUF hakkında kötü yorumlar okumuştum. Bunun sebebi nedir? Yapay zekadan destek aldığımda bana monitörün özelliklerini Dell'den daha iyi dedi fakat teoriyle gerçek bir olmadığı için konu açtım.

Öncelikle açıklama için teşekkür ederim, monitör olarak TUF giriş seviyesi asusn ürünüdür Dell pek vakıf olduğum bir marka değil fakat MSI MAG serisi monitörlerin başarılı olduğunu belirtmek isterim ama bütçen uygunsa BenQ ViewSonic gibi markaları tercih etmen faydana olacaktır ve espor için kesinlikle TN panel bakmalısın.

Öncelikle açıklama için teşekkür ederim, monitör olarak TUF giriş seviyesi asusn ürünüdür Dell pek vakıf olduğum bir marka değil fakat MSI MAG serisi monitörlerin başarılı olduğunu belirtmek isterim ama bütçen uygunsa BenQ ViewSonic gibi markaları tercih etmen faydana olacaktır ve espor için kesinlikle TN panel bakmalısın.

Modele degil panele gore konusmak gerek. TUF'un mukemmel modelleri var. Mag'in de ayni sekilde berbat modelleri var. Viewsonic'in guncelde iyi olan hicbir monitoru fiyatini haketmiyor. BenQ'da ayni sekilde. İyi IPS modeller zaten 2-3 ms veriyorlar. Yeterli gayet. En ust seviye espor monitorleri bile 1.5ms civari.

Belirlediğim fiyat bandında bunlar var. BenQ almak isterdim fakat çok pahalılar. Öneriniz varsa görmek isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı