Dell Alienware AW2723DF 27" monitör alınır mı?

Bütçe
30000

DEXTE_R

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX X870-A
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 OC
AMD Ryzen™7 7800X 3D
ASUS ROG RYUJIN III 360
XPG Lancer DDR5-6000MHZ CL30 64GB
Monitör
Dell Alienware AW2723DF 27" 1 MS 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör
Merhaba arkadaşlar şu an da aktif olarak BenQ Zowie XL2546K 240Hz 0.5ms TN panel bir monitör kullanıyorum ancak artık daha güzel gözükecek IPS veya OLED bir panele geçmek istiyorum ve 1ms monitör alma konusunda kaygılarım var. 1ms gecikme değeri sizce yüksek midir konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Almak istediğim monitör:

Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör

Ve başka beyaz renkli monitör öneriniz varsa onları da paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce tepki süresi ne demek onunla ilgili konuşalım. Tepki Süresi diğer bir deyişle ms siyahtan beyaza tekrar siyaha gitmek için geçen süre demektir. Sizin attığınız monitör de güzeldir, fakat bu monitörlerden daha güzel monitörler var. Bütçe olarak 30.000 belirtmişsiniz beyaz renki monitör önerirsem Samsung 27" Odyssey OLED G6 2K bakabilirsiniz. Gecikme süresi 0.03 ms, yenileme hızı 360 hz. Görüntü kalitesi ise 2k gayet yeterlidir.

İlk önce tepki süresi ne demek onunla ilgili konuşalım. Tepki Süresi diğer bir deyişle ms siyahtan beyaza tekrar siyaha gitmek için geçen süre demektir. Sizin attığınız monitör de güzeldir, fakat bu monitörlerden daha güzel monitörler var. Bütçe olarak 30.000 belirtmişsiniz beyaz renki monitör önerirsem Samsung 27" Odyssey OLED G6 2K bakabilirsiniz. Gecikme süresi 0.03 ms, yenileme hızı 360 hz. Görüntü kalitesi ise 2k gayet yeterlidir.
Hocam geçen hafta aldım bu dediğiniz monitörü d&r üzerinden bu modeli hem oled hem 360hz tam aradığım şekildeydi ancak bu monitörde alt+tab yapıldığında black screen muhabbeti oluyor 6-7 sn her oyuna geçişte ve masaüstüne geçişte monitör kendine gelmiyor bundan kaynaklı iade etmek zorunda kaldım.

Arkadaşlar Dell Alienware AW2723DF 27" 1 MS 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör bu monitörü aldım alacak arkadaşların da haberi olsun oyunlara girerken veya oyunlardan alt+tab seçeneği ile masaüstüne geçmeye çalışırken siyah ekran problemi yaşıyorsunuz ve normalinde olması gerektiğinden 4-5sn daha uzun sürüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam geçen hafta aldım bu dediğiniz monitörü D&R üzerinden bu modeli hem OLED hem 360Hz tam aradığım şekildeydi ancak bu monitörde Alt+Tab yapıldığında Black screen muhabbeti oluyor 6-7 sn her oyuna geçişte ve masaüstüne geçişte monitör kendine gelmiyor bundan kaynaklı iade etmek zorunda kaldım.

Arkadaşlar Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör bu monitörü aldım alacak arkadaşların da haberi olsun oyunlara girerken veya oyunlardan Alt+Tab seçeneği ile masaüstüne geçmeye çalışırken siyah ekran problemi yaşıyorsunuz ve normalinde olması gerektiğinden 4-5sn daha uzun sürüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Selam

DSC özelliğini kapatmayı deneyebilirsiniz.
Kaynak:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı