i5 12400F ve RTX 4060 sistem GTA 6 kaldırır mı?

ahmetisim

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
  • i5 12400F
  • RTX 4060
  • 32 GB RAM
2 sene önce bilgisayar aldım masaüstü, kaldırır mı sizce? Ekran kartı 8 GB olduğu için düşünceliyim, hani kimse bilmiyor oyun nasıl olacak ne olacak saçma diyebilirsiniz ama gurmeler varsa buyurun :D

Arkadaşlar selam.
  • i5 12400F
  • RTX 4060
  • 32 GB RAM
2 sene önce bilgisayar aldım masaüstü, kaldırır mı sizce? Ekran kartı 8 GB olduğu için düşünceliyim, hani kimse bilmiyor oyun nasıl olacak ne olacak saçma diyebilirsiniz ama gurmeler varsa buyurun :D

8 GB sıkıntı yaratabilir ama DLSS FG ile her türlü oynatır. İlla ki ayarlarla uğraştırır.

Arkadaşlar selam.
  • i5 12400F
  • RTX 4060
  • 32 GB RAM

Kaldırır. Kaldırmazsa kim oynayacak bu oyunu?

Oyun çıkınca görürüz. Yüksek ihtimal rahat kaldırır. Minimum gereksinimlerin üzerinde bir kart olur. PS5 donanımındaki grafik çipi 2070-2080 kararı bir çip diye biliyorum, bundan yüksek her şeye ben doğrudan sorunsuz açacaktır gözüyle bakıyorum.

Resmi bir haber yok. Ama bu kaldrımayacağı anlamına gelmez. Muhtemelen oyunu yüksek grafik ayarlarında oynatmayacaktır. Rockstar GTA V'nın optimizasonunu güzel yapmıştı. Birçok kart kaldırıyordu. Pc'ye çıktığında iyi optimizasyon etseler veya etmeseler de kaldırıcaktır. Ama rahat oynatır mı? Sanmam.

@Asilcoy, 4060 gibi bir kartla neden bu sorunu yaşasın arkadaşlar? İyi misiniz? Herkes 4080 gibi kartlar kullanmıyor. Oyun yapımcıları da bunu bilerek oyunlarını ona göre optimize ediyor.

Oyun nasıl bilmiyoruz ki.

Resmi bir haber yok. Ama bu kaldrımayacağı anlamına gelmez. Muhtemelen oyunu yüksek grafik ayarlarında oynatmayacaktır. Rockstar GTA V'nın optimizasonunu güzel yapmıştı. Birçok kart kaldırıyordu. PC'ye çıktığında iyi optimizasyon etseler veya etmeseler de kaldıracaktır. Ama rahat oynatır mı? Sanmam.

Kaldırır ama zor, kasma donma yaşayabilirsin.

Yani şimdi mesela ne olması gerekiyor sistemin neyi eksik evet 8 GB olması kötü ne yapmam gerek neyi değiştirebilirim sizce veya ne yükseltebilirim her şey DDR4 neredeyse H610me MSI Pro DDR4 anakart RAM'lar da 32 GB hani bana 70 80 FPS'lerde oynatır mı oyunu yüksekte atıyorum PC mavi ekran verip kapanır mı hani bunu kimse bilemez saçma soru ama tahminlerinizi merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı