Dell Alienware AW2723DF vs ASUS ROG STRIX XG27ACMG vs ASUS ROG STRIX XG27WCMS

Bütçe
19000

G65B serivenim bundan 3 ay önce başladı ilk aldigimda ölü pixel çıktı o zaman Akakçe'de daha ucu olmasina rağmen Amazon'dan aldım sonra hemen iade ettim iadeyi beklemeden bir tane daha sipariş eetim bu sefer daha fazla ölü pixel çıktı servise götürdüm sıfır monitörün panel değişti panel değişince fotoğraftaki olay çıktı bazen ekranın iki tarafında oluyordu yine servise götürdüm değişim kararı çıktı değişen monitör geldi bunda da ölü pixel ve aşırı ghosting vardı en son bıktım iade sürecine girdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-23-19-12-50-071_com.miui.gallery.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 26

Sanssizliklar ust uste gelmis hocam bendeki 0 problem gecmis olsun.

Sanssizliklar ust uste gelmis hocam bendeki 0 problem.

Aynen öyle hocam peki OLED dışında şu diğer ASUS'lar mı yoksa Dell mi ASUS kalitesini biliyorum ama Dell de kağıt üzerinde diğerlerinden iyi ve fiyatı 15k civarı sizce hangisi?

Tavsiye için çok teşekkür ederim 360 Hz OLED versiyonu aldım iyikide almışım sıfır ghosting sıfır ölü pixel başta Samsung'la uğraşmak istemedim sonra da 2 günlük denenmiş ölü pixel olmayan 2.el olanı aldım ögrenci indirimi ile 20500 geliyormus ben 21 verdim kafam rahat olsun diye öyle aldım.

Hayirli olsun hocam gule gule kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…