Dell Alienware AW2723DF vs ASUS ROG STRIX XG27ACMG vs ASUS ROG STRIX XG27WCMS

Bütçe
19000
Öğrenci indirimi monitörlerde dönemsel oluyor takip etmek gerek.
Monitörü neden iade ediyosunuz? 3 aydır birçok sorunla karşılaştım ölu pixel ghosting panel değişti panel degistikden sonra ekranın sağ sol kenarlarında büyük çizgiler çıktı sonra değiştirdim yenisi geldi onda da ölü pixel ghostin çıktı en son bıktım yeni monitor arayışına gird3 ay önce ilk aldigimda sadece ölü pixel vardı ama.

G65B serivenim bundan 3 ay önce başladı ilk aldigimda ölü pixel çıktı o zaman Akakçe'de daha ucu olmasina rağmen Amazon'dan aldım sonra hemen iade ettim iadeyi beklemeden bir tane daha sipariş eetim bu sefer daha fazla ölü pixel çıktı servise götürdüm sıfır monitörün panel değişti panel değişince fotoğraftaki olay çıktı bazen ekranın iki tarafında oluyordu yine servise götürdüm değişim kararı çıktı değişen monitör geldi bunda da ölü pixel ve aşırı ghosting vardı en son bıktım iade sürecine girdim.

G65B serivenim bundan 3 ay önce başladı ilk aldigimda ölü pixel çıktı o zaman Akakçe'de daha ucu olmasina rağmen Amazon'dan aldım sonra hemen iade ettim iadeyi beklemeden bir tane daha sipariş eetim bu sefer daha fazla ölü pixel çıktı servise götürdüm sıfır monitörün panel değişti panel değişince fotoğraftaki olay çıktı bazen ekranın iki tarafında oluyordu yine servise götürdüm değişim kararı çıktı değişen monitör geldi bunda da ölü pixel ve aşırı ghosting vardı en son bıktım iade sürecine girdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-23-19-12-50-071_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-05-23-19-12-50-071_com.miui.gallery.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 26

Sanssizliklar ust uste gelmis hocam bendeki 0 problem gecmis olsun.

Hocam illa 280Hz olmasi elzem mi? 240 olsa olur mu?

Olur diyorsaniz Samsung G6 240Hz OLED monitor şu anda 18000 TL ogrenci indirimi ile. Ben olsam sirf 40 Hz fazla olsun diye OLED'i goz ardi etmezdim.

Tavsiye için çok teşekkür ederim 360 Hz OLED versiyonu aldım iyikide almışım sıfır ghosting sıfır ölü pixel başta Samsung'la uğraşmak istemedim sonra da 2 günlük denenmiş ölü pixel olmayan 2.el olanı aldım ögrenci indirimi ile 20500 geliyormus ben 21 verdim kafam rahat olsun diye öyle aldım.

Tavsiye için çok teşekkür ederim 360 Hz OLED versiyonu aldım iyikide almışım sıfır ghosting sıfır ölü pixel başta Samsung'la uğraşmak istemedim sonra da 2 günlük denenmiş ölü pixel olmayan 2.el olanı aldım ögrenci indirimi ile 20500 geliyormus ben 21 verdim kafam rahat olsun diye öyle aldım.

Hayirli olsun hocam gule gule kullanin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı