Dell Alienware AW2723DF vs ASUS TUF Gaming VG27AQML1a

TUF serisi orta sekmente ürün üreten ve satan bir seri. Renk ve görüntü kalitesi aman aman başarılı değil. Hep aynı çizgede isim değiştire değiştire model çıkartıyorlar. Alınır ama çok vaov beklentiniz olmasın.

Alienware, Dell'in üst segment monitörleri. ASUS ROG, AOC-agon gibi.
Bu ölü piksel ve çizgi sorunlu gelmesi ağır şansızlık olmuş. Teknoloji maalesef böyle. Ne kadar kaliteli veya ne kadar pahalı olduğu önem arz etmiyor. Dell fakat bu konularda çok sağlam firma. Yokuşa sürmeden değişim yapıyorlar. 2K/240Hz OC ile 280Hz monitör üretmek kolay değildir. Bu tür sorunları ben bir nebze normal buluyorum. Umarım olumlu sonuçlar alırsınız. 👍

Off kafam karıştı karar veremiyorum son olarak Dell mi yoksa ASUS mu? Görüntü kalitesi çok önemli benim için soluk moluk keskinlikten yoksun olan ekran asustaysa bir daha uyarın bir daha düşüneyim :)


 
Off kafam karıştı karar veremiyorum son olarak Dell mi yoksa ASUS mu? Görüntü kalitesi çok önemli benim için soluk moluk keskinlikten yoksun olan ekran asustaysa bir daha uyarın bir daha düşüneyim :)

Bilemiyorum. TUF bana sıcak gelmiyor. Eskiden forumda bazı arkadaşlar ile TUF serisi kapışması yapardık. Hala olumsuz fikirlerim geçerli.
Dell Alienware AW2724DM Monitör bence 240 Hz önemli değilse o paraları vermenize gerek yok.
 
Konu hortlatayım. Aynı 2 monitör arasında gidip geliyorum. 2k 240hz+ 27" monitör arayışı içerisindeyim. Vg27aqml1a ve aw2723df. Aradaki fiyat farkına değer mi değmez mi, Asus'da kronik problem yaşayan birçok Reddit kullanıcısı olmuş vs.vs. Deneyimlerinizi alabilir miyim?
 
Konu hortlatayım. Aynı 2 monitör arasında gidip geliyorum. 2K 240Hz+ 27" monitör arayışı içerisindeyim. VG27AQML1a ve AW2723DF. Aradaki fiyat farkına değer mi değmez mi, ASUS'da kronik problem yaşayan birçok Reddit kullanıcısı olmuş vs. Vs. Deneyimlerinizi alabilir miyim?

Yeni konu açsanız daha iyi olurdu.
27 inç ve 240Hz+ istiyorsanız Dell Alienware 27 AW2724HF Monitör bunu öneririm.
 

Geri
Yukarı