Dell Alienware AW2724DM 2K monitör alınır mı?

technoenjoyer

Picopat
Monitör
Dell Alienware AW2724DM
Merhaba arkadaşlar, 2K segment sadece hikayeli oynadığım için maksimum 180Hz monitör arıyorum. Uzun zamandır, bütçem var ancak OLED'e çıkmak istemiyorum yanma problemleri nedeniyle, başlıkta yazan monitör dikkatimi çekti bu segmentte en iyi monitör gibi duruyor, var mı kullanan, deneyimleriniz nasıl monitör ile? Farklı önerileriniz olursa rica ederim, iyi sosyaller.

G65B daha iyi.
180 hz arıyorum hocam, 240 gereksiz o FPSlere çıkmak zor hikayeli oyunlarda, bu monitörde 240HZ dışında daha iyi olan nedir ?

180 Hz arıyorum hocam, 240 gereksiz o FPS'lere çıkmak zor hikayeli oyunlarda, bu monitörde 240Hz dışında daha iyi olan nedir?

Kontrastının yüksek olması.
Tepki süresinin diğer VA monitörler gibi yavaş değil Dell ile kafa kafaya olması.
Renk doygunluğunun 9-10 bin TL'ye satılan IPS monitörler ile aynı olması.
Parlaklığının yüksek olması.
10 bit 240Hz verebilmesi.
Tizen işletim sistemi bulunması.
Quantum dot olması.
Siyahlarının iyi olması.

Yani renk doygunluğundan feragat etmeyip daha iyi görüntü kalitesine ve duyarlı bir panele sahip olması diyebilirim.

Kontrastının yüksek olması.
Tepki süresinin diğer VA monitörler gibi yavaş değil Dell ile kafa kafaya olması.
Renk doygunluğunun 9-10 bin TL'ye satılan IPS monitörler ile aynı olması.
Parlaklığının yüksek olması.
10 bit 240Hz verebilmesi.
Tizen işletim sistemi bulunması.
Quantum dot olması.
Siyahlarının iyi olması.

Yani renk doygunluğundan feragat etmeyip daha iyi görüntü kalitesine ve duyarlı bir panele sahip olması diyebilirim.
Teşekkür ederim, incelemeye aldım bunu, g274qpx için ne düşünüyorsunuz DELL'e göre

Teşekkür ederim, incelemeye aldım bunu, G274QPX için ne düşünüyorsunuz Dell'e göre.

G274QPX Dell'den daha iyi görüntü kalitesine sahip. Dell 990:1 kontrast oranına sahipken MSI 1500:1 kontrast oranına sahip. Arada gözle görülür fark olacaktır. Dell ise daha hızlı bir monitör. Yani daha çok rekabetçi oyunlar için uygun bir monitör.

Görüntü kalitesi olarak sıralarsak G65b>G274qpx>AW2724DM. Hız olarak sıralarsak AW2724DM>G65b>G274qpx.

G274QPX Dell'den daha iyi görüntü kalitesine sahip. Dell 990:1 kontrast oranına sahipken MSI 1500:1 kontrast oranına sahip. Arada gözle görülür fark olacaktır. Dell ise daha hızlı bir monitör. Yani daha çok rekabetçi oyunlar için uygun bir monitör.

Görüntü kalitesi olarak sıralarsak G65b>G274qpx>AW2724DM. Hız olarak sıralarsak AW2724DM>G65b>G274qpx.
Hocam bu segment için en iyi görüntü kalitesine sahip monitör hangisi peki OLED geçmeden, 240HZ monitörleri de dahil edebiliriz

Hocam bu segment için en iyi görüntü kalitesine sahip monitör hangisi peki OLED geçmeden, 240Hz monitörleri de dahil edebiliriz.

G65B bariz bu bütçedeki tüm monitörlerden görüntü kalitesi olarak üstün. VA'nın düşük renk gamutundan müzdarip değil. IPS gibi kontrastı da çok düşük değil. İkisinin ortası. Ayrıca parlaklığı da yüksek. Bende OLED tercih etmeseydim bu monitörü alacaktım.

Hocam bu segment için en iyi görüntü kalitesine sahip monitör hangisi peki OLED geçmeden, 240HZ monitörleri de dahil edebiliriz
Merhabalar, şu an aynı soruları ben de soruyorum. XG27ACS, AW2724DM arasında kaldım. Msi monitörler de stokta olmuyorlar acaba onları mı beklesem diye de soruyorum. Siz ne yaptınız, AW2724DM'i aldınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı