Dell Alienware AW2725QF 27" iyi midir?

emregercek

Kilopat
https://www.akakce.com/monitor/en-u...s-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,899126151.html

Merhaba. Yakın zamanda 5080 ve 9800x3D'li bir sistem toplayacağım. Monitör göz gezdirirken bu ürünü gördüm. Bu monitör nasıl aranızda kullanan var mı? Bu sisteme gider mi? Dual mod olması beni cezbetti fiyat olarak diğer monitörlerden pahalı mı ucuz mu bilmiyorum. İlk defa bir sistem kuracağım kurmuşken tam anlamıyla düzgün bir şey ortaya çıksın istiyorum.
Bütçe soracak olursanız sistemde kesinlikle almak istediğim 2 ana bileşen belli sistem dışı monitör bütçem fiyatını hak ediyorsa 30 da olur 50 bin de olur, problem yok.

Bu arada 5080 4K için yeterli olacağını düşünüyorum. 5090 bana gereksiz gelir.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...s-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,899126151.html

Merhaba. Yakın zamanda 5080 ve 9800x3D'li bir sistem toplayacağım. Monitör göz gezdirirken bu ürünü gördüm. Bu monitör nasıl aranızda kullanan var mı? Bu sisteme gider mi? Dual mod olması beni cezbetti fiyat olarak diğer monitörlerden pahalı mı ucuz mu bilmiyorum. İlk defa bir sistem kuracağım kurmuşken tam anlamıyla düzgün bir şey ortaya çıksın istiyorum.
Bütçe soracak olursanız sistemde kesinlikle almak istediğim 2 ana bileşen belli sistem dışı monitör bütçem fiyatını hak ediyorsa 30 da olur 50 bin de olur, problem yok.

Bu arada 5080 4K için yeterli olacağını düşünüyorum. 5090 bana gereksiz gelir.

Güzel monitör çok öneren var bu modeli. Ama bunu alacaksan yanına monitör standıda al ve monitörü N11'den satın alma.

Güzel monitör çok öneren var bu modeli. Ama bunu alacaksan yanına monitör standıda al ve monitörü N11'den satın alma.

Amazon'dan almayı düşünüyorum ama diğer satışyerlerinde de aynı satıcı satıyor neden özellikle N11'den almayın dediniz?

Monitör standı olarak bu modeli öneririm 2-3 yıldır kullanıyorum herhangi bir problem yaşatmadı masa falan delmenize de gerek yok.

Teşekkür ederim. Aklımda yoktu stant muhabbeti, kendi standı kötü mü?

Amazon'dan almayı düşünüyorum ama diğer satışyerlerinde de aynı satıcı satıyor neden özellikle N11'den almayın dediniz?

Teşekkür ederim. Aklımda yoktu stant muhabbeti, kendi standı kötü mü?

Amazon'dan al bence de N11 ile önceden bir şey yaşamıştım o günden beri alışveriş yapmıyorum. Kendi standı yakışmıyor bu monitöre ekstra monitör standı al mutlaka north bayou bakabilirsin çok iyiler stand konusunda

Amazon'dan al bence de N11 ile önceden bir şey yaşamıştım o günden beri alışveriş yapmıyorum. Kendi standı yakışmıyor bu monitöre ekstra monitör standı al mutlaka North Bayou bakabilirsin çok iyiler stant konusunda.

Amazon'daki satıcıyı kim bir bilgin var mı, "Sinerji kurumsal bilişim" diyor ama eğer normal Sinerji ise Çiçeksepeti'nden bile alınsa daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı