Dell Alienware AW3423DW Türkiye'ye gelecek mi?

Sizdeki 3D modeli hocam. Gözlüklü filan kullanılan modeldi galiba. O modelde fan olabilir ama o model pek tutulmamıştı. 279Q da fan var mı yok mu bilmiyorum ama G-SYNC modülü var. Hem de Ultimate modül var.

Sizdeki 3D modeli hocam. Gözlüklü filan kullanılan modeldi galiba. O modelde fan olabilir ama o model pek tutulmamıştı. 279Q da fan var mı yok mu bilmiyorum ama G-SYNC modülü var. Hem de Ultimate modül var.
Yok hocam 3D olan model değil. Ben bunu Amerika'dan almıştım. O zaman TR'deki fiyatlar 4.5k felandı. PG279 serisi yeni çıkmıştı.

arkdaşlar aw3423dw modeli ile ilgisi bilgisi olan arkadaşlar aşağıdaki videodaki problemle ilgili fikir belirtebilir mi?

sistemim de yetersiz değil. 4070 ti ve 7600x li sistem kullanıyorum.

Farklı bir tarayıcı ile denedinizmi? Chrome / firefox gibi ?
(Tüm eklentileri devre dışı bırakarak)

Vallahi linke tıklayamadım korkudan. Evi arabayı üstüne yapmayalım durduk yere diye. Keşke bir YouTube'a filan koysaydnız.

Bu monitörü ben de ilk çıktığından beri takip ediyorum bir türlü nasip olmadı stokta bulamıyorum.

Konu çok eskiymiş sildim mesajı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…