Dell AW2723DF vs MSI Optix MAG274QRX

Böyle bir modelde ve böyle bir markada asla olmaz ama ışık süsmesi, ghosting ve ölü pixel durumuyla karşılaştınız mı acaba? Ve önizlenim olarak sizin görüşleriniz nedir acaba? Hayırlı olsun o kasa ile gayet güzel fps oyunları oynarsınız tam performans.

Böyle bir modelde ve böyle bir markada asla olmaz ama ışık süsmesi, ghosting ve ölü pixel durumuyla karşılaştınız mı acaba? Ve önizlenim olarak sizin görüşleriniz nedir acaba? Hayırlı olsun o kasa ile gayet güzel FPS oyunları oynarsınız tam performans.

Hocam 24G2U'dan geçtim bu monitöre. Ghosting ve ölü piksel karşılaşmadım fakat ışık süzemi 24G2U'a göre aşırı fazla. Belki karanlık temalı oyunlarda sıkıntı yapabilir ama benim için sorun değil.

Hocam 24G2U'dan geçtim bu monitöre. Ghosting ve ölü piksel karşılaşmadım fakat ışık süzemi 24G2U'a göre aşırı fazla. Belki karanlık temalı oyunlarda sıkıntı yapabilir ama benim için sorun değil.
Yani aslında normal olarak bakıyorum artık. Eğer fazla boyutta sizi rahatsız ediyorsa ışık hüzmesi bi konuşun vatan bilgisayarla değişim hakkında bence. Neredeyse tüm panellerde var zaten bu sorun zaten. Hayırlı olsun dediğim gibi bence şu anda en lüks en güzel en kaliteli monitöre sahipsiniz. Güzel güzel kullanın teşekkür ederim yanıtlarınız için. İnşallah darısı bir gün benimde başima :) bende bu monitörün aynısını istiyorum.

Yani aslında normal olarak bakıyorum artık. Eğer fazla boyutta sizi rahatsız ediyorsa ışık hüzmesi bir konuşun Vatan Bilgisayar'la değişim hakkında bence. Neredeyse tüm panellerde var zaten bu sorun zaten. Hayırlı olsun dediğim gibi bence şu anda en lüks en güzel en kaliteli monitöre sahipsiniz. Güzel güzel kullanın teşekkür ederim yanıtlarınız için. İnşallah darısı bir gün benim de başima :) bende bu monitörün aynısını istiyorum.

İnşallah hocam. Aslında benim amacım 7-8k ya monitör almaktı fakat Metin2 oyunundan yüklü para gelince bunu aldım. Işık süzmesi beni şimdilik rahatsız etmiyor. Dell servisi aradığımda adamlar bayağı ilgileniyor zaten bir şey olursa orayı ararım halihazırda dosyam açık zaten.

İnşallah hocam. Aslında benim amacım 7-8k ya monitör almaktı fakat Metin2 oyunundan yüklü para gelince bunu aldım. Işık süzmesi beni şimdilik rahatsız etmiyor. Dell servisi aradığımda adamlar bayağı ilgileniyor zaten bir şey olursa orayı ararım halihazırda dosyam açık zaten.
O oyundan bu dönemde hala oynayan kitleyi ve para kazananlarını hala anlamış değilim ya :)
Her şey için teşekkürler, doğru seçim yapmışsınız. Kalın sağlıcakla tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

İncelemelerini izledim. Özellikleri bayağı iyi gözüküyor ama bu ışık sızması olayı biraz korkutmadı değil. 3 monitor arasında kaldım. delin diğeri de bayağı iyi ve fiyatı da bayağı daha ucuz. Aradaki fiyat farkına değer mi emin değilim.

Aşağıdaki özellikler bakılması gereken teknik özellikler. Hepsi sağlıyor. Ama parça kalitesi, ışık süzmesi, gosting, ms değerini ne kadar gerçekten sağladığı gibi bilgiler değişiyor. Bunları da almadan bilmek zor.

Boyut: 27 inç - 32 inç arasında.
Çözünürlük: 2K ( WQHD )
Tepki süresi: 1 ms ve altında.
sRGB kapsamı: 100 % ve üstü.
Renk sayısı: 1.07 milyar.
Renk derinliği: 10 (8 bit+a-frc) bit veya 10 (8 bit+frc) bit.
DisplayPort versiyonu: 1.4 veya 1.4a

Son düzenleme:
İncelemelerini izledim. Özellikleri bayağı iyi gözüküyor ama bu ışık sızması olayı biraz korkutmadı değil. 3 monitor arasında kaldım. delin diğeri de bayağı iyi ve fiyatı da bayağı daha ucuz. Aradaki fiyat farkına değer mi emin değilim.

Hocam ben memnunum. Beni rahatsız etmiyor ışık sızması ama var yok değil ve bayağı var en azından 24G2U'a göre. Ya da AOC olan da hiç yoktu ben ilk defa karşılaştım bilmiyorum.

Birkaç fotoğraf ekle de gözümüz şenlensin :)

Hocam masamı tabiri caizse tezek aldı götürüyor :D ama düzenliyeyim atayım bir saniye.

Buyurun hocam. Bazı şeyleri hala alıp sattığım için düzeltmiyorum ama bu haliyle de idare eder gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20230412_221624.jpg
    IMG_20230412_221624.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleme:
Vatandan aldım. Yakında tekrar gelecek galiba.
Kaç haftadır Vatan'da takip ediyordum. Çok yakında yazıyordu bir anda tükendi'ye çevirdiler ürün hiç çıkmadan tükendi nasıl oluyorsa. Vatan'a çok mail attım ama bilgi veren yok şu tarihte gelir diye. Ben de hala bekliyorum umarım gelir tekrar. Parasıyla bile alamıyoruz işin saçma yanı bu. Zaten ülkede bi monitör kıtlığı var neyin nesiyse aylardır takip ediyorum stoklar yenilenmiyor. Diğer modeller için de geçerli bu. Herhangi bir yerden satın alabilirseniz buradan bilgi verir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı