Dell G15 4B200F82C alınır mı?

Hangi oyunları oynayacaksınız? İşlemcinin güçsüz olması ve SSD kapasitesinin düşük olması dışında pek bir eksisi yok, RTX 3050'nin gücü, rakiplerine göre birazcık daha önde (80W).

Dell G15 4B200F82C i5-10200H 8GB 256GB SSD 4GB GeForce RTX 3050 15.6" Full HD Ubuntu Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com

Merhaba, sizce yukarıdaki linkteki laptop nasıl? Daha yüksek fiyata ASUS TUF var biliyorum ama param yetmezse bunu almam gerekebilir, bu yüzden soruyorum.

3050 95W var. 3050 Ti 75W gücünde. BF gibi cpubound oyunlarda üzer sadece.

Hangi oyunları oynayacaksınız? İşlemcinin güçsüz olması ve SSD kapasitesinin düşük olması dışında pek bir eksisi yok, RTX 3050'nin gücü, rakiplerine göre birazcık daha önde (80W).

VBIOS ile dB 2.0 eklendi hocam.

Ben de işlemciyi ve SSD’yi yetersiz bulmuştum. Rainbow Six Siege, Dead by Daylight gibi oyunlar oynayacağım. Bir de ekranın yenileme hızı kaç Hz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı