Sizin tercihiniz nereden almak. Trendyol da olabilir. İçerisinde Samsung 3200 Mhz RAM ile geliyor. 2933 Mhz ile çalışıyor. Ben de kırılmasın diye 3200 Mhz aldım
Sizin tercihiniz nereden almak. Trendyol da olabilir. İçerisinde Samsung 3200 MHz RAM ile geliyor. 2933 MHz ile çalışıyor. Ben de kırılmasın diye 3200 MHz aldım
Anladım tüm yardımlarınız için teşekkür ederim. Stokta olsaydı HP Pavilion 15-EC2021NT alırdım fakat stok sıkıntısı olduğu için mecbur bu Dell modelini alacağım artık.
Anladım tüm yardımlarınız için teşekkür ederim. Stokta olsaydı HP Pavilion 15-EC2021NT alırdım fakat stok sıkıntısı olduğu için mecbur bu Dell modelini alacağım artık.
Hepsiburada üzerinden Hepsiexpress ile 1 günde geldi. RAM Kingston marka 3200 MHz'li olan modülünü aldım. Türkiye'de o parçası satılmıyor. AliExpress üzerinden yaklaşık 13-15-20 dolarlara satılıyorlar.
Aynısını sıfır göndercekler galiba. Şuanlık bilmiyorum. Sadece değişim talebiniz kabul edildi yazıyor. Ürünü dükkandan almaya gidince bilgi verirler heralde. İade için göndermiştim ama olsun