Çözüldü Dell G15 5510'a USB ile format nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SALOOWEN

Kilopat
Makaleler
13
Dell G15 5510 BIOS'u biraz farklı. Ben nasıl format atarım bir video var mı? BIOS yazmışım ama USB ile atılacak.

Hazırladığınız format USB'sini sisteme takın ve BIOS'a girin. Solda 2. kısımda 'boot Configuration' kısmına tıklayın. Gelen ekranda 1. kısma USB'izi seçin ve ayarları kaydedip çıkın.

Hazırladığınız format USB'sini sisteme takın ve BIOS'a girin. Solda 2. kısımda 'boot Configuration' kısmına tıklayın. Gelen ekranda 1. kısma USB'izi seçin ve ayarları kaydedip çıkın.
Boot configuration kısmında boot sequence yazıyor ve
Windows boot manager
ubutntu
Diye gidiyor.
Hangisini yapayım.

@Selaus4
@mertgrymz
@Recep Baltaş
@Fatih52
Yardım edebilecek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot Configuration kısmında boot sequence yazıyor ve.
Windows boot Manager.
Ubutntu.
Diye gidiyor.
Hangisini yapayım.
Eki Görüntüle 1162914
@Selaus4
@mertgrymz
@Recep Baltaş
@Fatih52
Yardım edebilecek var mı?

7. satırda bulunan 'SanDisk' yüksek ihtimalle sizin format USB'niz. Sağında bulunan yukarı yönlü oka tıklayarak o kutucuğu 1. sıraya getirin ve ayarları kaydedip çıkış yapın. PC otomatik olarak USB'den boot olacak ve kurulum ekranı gelecektir. Bir sorun yaşarsanız yazabilirsiniz.
Boot Configuration kısmında boot sequence yazıyor ve.
Windows boot Manager.
Ubutntu.
Diye gidiyor.
Hangisini yapayım.
Eki Görüntüle 1162914
@Selaus4
@mertgrymz
@Recep Baltaş
@Fatih52
Yardım edebilecek var mı?

Ayrıca BIOS'ta 'Advanced' kısmında 'Security boot' seçeneğinin 'disabled' olduğundan emin olun aksi taktirde USB'niz boot olmaz ve kurulumu gerçekleştiremezsiniz.

Son düzenleme:
Advenced kısmı yok
UEFİ BOOT PATH SECURİTY var . Always Except internal HDD yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…