S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 11 Eylül 2021 #1 Dell G15 5510 BIOS'u biraz farklı. Ben nasıl format atarım bir video var mı? BIOS yazmışım ama USB ile atılacak.
Dell G15 5510 BIOS'u biraz farklı. Ben nasıl format atarım bir video var mı? BIOS yazmışım ama USB ile atılacak.
Çözüm Selaus4 11 Eylül 2021 Silinen üye dedi: Enabled disabled şeklinde değil off yazıyor. Ellemeden format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır genelde enabled disabled şeklinde olduğundan dolayı alışkanlık olmuş kusuruma bakmayın iyi formatlar.
Silinen üye dedi: Enabled disabled şeklinde değil off yazıyor. Ellemeden format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır genelde enabled disabled şeklinde olduğundan dolayı alışkanlık olmuş kusuruma bakmayın iyi formatlar.
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Eylül 2021 #11 Silinen üye dedi: Secure Boot var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o ayarı eğer 'enabled' ise 'disabled' olarak değiştirin. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Secure Boot var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o ayarı eğer 'enabled' ise 'disabled' olarak değiştirin.
KS KS S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 11 Eylül 2021 #12 Enabled disabled şeklinde değil off yazıyor. Ellemeden format atıyorum . Artı 0 Eksi
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Eylül 2021 #13 Silinen üye dedi: Enabled disabled şeklinde değil off yazıyor. Ellemeden format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır genelde enabled disabled şeklinde olduğundan dolayı alışkanlık olmuş kusuruma bakmayın iyi formatlar. Artı 0 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: Enabled disabled şeklinde değil off yazıyor. Ellemeden format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır genelde enabled disabled şeklinde olduğundan dolayı alışkanlık olmuş kusuruma bakmayın iyi formatlar.
KS KS S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 11 Eylül 2021 #14 Oluyor şuanda. Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Eylül 2021 #15 Silinen üye dedi: Oluyor şu anda. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
KS KS S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 11 Eylül 2021 #16 Selaus4 dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yaptığım şeylerin her şeyi silmesi lazım değil mi ? Çünkü LoL 10 dk'da indi . Artı 0 Eksi
Selaus4 dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yaptığım şeylerin her şeyi silmesi lazım değil mi ? Çünkü LoL 10 dk'da indi .
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Eylül 2021 #17 Silinen üye dedi: Hocam bu yaptığım şeylerin her şeyi silmesi lazım değil mi? Çünkü LoL 10 Dk'da indi. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum aşamasında 'yalnızca Windows'u yükle (gelişmiş)' kısmını kullandınız mı? Bir de diskiniz ikiye bölünmüşse (C ve D gibi) doğru kısmı formatladığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam bu yaptığım şeylerin her şeyi silmesi lazım değil mi? Çünkü LoL 10 Dk'da indi. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum aşamasında 'yalnızca Windows'u yükle (gelişmiş)' kısmını kullandınız mı? Bir de diskiniz ikiye bölünmüşse (C ve D gibi) doğru kısmı formatladığınıza emin misiniz?