Dell G15 5515 Ryzen Edition Kullanım Deneyimi

@alodarxx merhaba, prize bağlı normal kullanımda işlemci ısınma değer aralığı nedir?
Şimdi sizin için bir süre ısı değerlerini inceleyerek bilgisayarı standart işlerimi yaparak kullandım sıcaklık ortalama 60-65 derecelerde geziyor çok nadir anlık 70 lere çıkıyor. Video izlerken bir yandan çalışıyordum böyleydi şuan video durdu bunları yazarken gördüğüm sıcaklık 57-60 arası ve cihazda hiç ses yok gayet sessiz 60 derecelerde çalışıyor.

Tamam hocam. Kabul edilebilir sıcaklıkta. Teşekkürler.

Bugün aynı modeli sipariş verdim. Yazınız seçimim de oldukça yardımcı oldu kendime ait 144Hz monitörüm olduğu için ekranını açıkçası pek önemsemedim. Umarım ben de sizin gibin memnun kalırım.

kullanan arkadaşlar pc de kullanılan gpu memory çipinin markasını söyleyebilir mi acaba?

Bahsettiğiniz testi ben de izledim (Jarrod'sTech kanalındakinden bahsediyorsunuz sanırım) ve birkaç yerde daha benzer değerler paylaşılmış olduğunu gördüm. Fakat dikkatimi çeken bunların hepsinin 86Wh kapasiteli pile sahip modellere ait olduğu...

Sizin pil tüketiminiz de fena değil, acaba sizin batarya 86Wh midir yoksa 53Wh mıdır? Dell Türkiye sitesinde Ryzen Edition için sadece 53 olanı veriyor, galiba 86 olan Türkiye'ye gelmemiş. Ama bir ümit belki size gelen 86 olandır

Son düzenleme:

Bende Türkiye'den aldım ama pil raporunda 86 gözüküyor.

Eki Görüntüle 1323995
Bende Türkiye'den aldım ama pil raporunda 86 gözüküyor.
Ben de öyle tahmin etmiştim. Bir tek sizin satın aldığınız model kodu için satıcıya soru sormamışım. Onu farkettim. Diğerleri hep 53Wh demişlerdi Zaten batarya değerleriniz (parlaklık en sonda 2 saatte yüzde 30-40) bahsedilen 9-10 saatlere ulaşabileceğini gösteriyor.

Bulamadığım için üzülüyordum bu aletin yüksek bataryalı olanını ve yaklaşık aynı meblağlara ya daha düşük watt değerlerine sahip bir 3060 alacaktım (ki 3050ti'lı daha taşınabilir bir laptop almak daha mantıklı olacaktı) ya da oyuncu laptopu almamayı düşünmeye başlamıştım.

Teşekkür ederim yanıtınız için çok yardımcı oldu! Yazdıklarınız ve internetteki araştırmalarımdan güzel bir alet aldığınızı düşünüyorum. İyi günlerde kullanın. Bir aksilik olmazsa ben de alıp deneyeceğim bakalım, kısa vadede aletin fiyatı iki katına çıkmazsa ben alana kadar

Düzeltme: Bir soru daha sormuştum ama soruya cevap vermişsiniz, arada kaçırmışım. Tekrar konuya bakınca buldum ve sildim o soruyu. Kusura bakmayın

Evet cihazdan memnunum gayet güzel tek kötü yanı 1 kilo civarında bir adaptöre sahip olması kendisi de yaklaşık 2.5 kilo batarya ile birlikte taşımak istediğinizde çanta biraz ağır oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…