Dell G15 5530 alınır mı?

baransimurg0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Laptop alacagim i7 mi i9 mu alsam kararsizim. Kafamda sunlar, var ne onerirsiniz?

Yazilim okuyorum Valorant ETS 2 gibi oyunlar oynuyorum.

Merhaba. Laptop alacagim i7 mi i9 mu alsam kararsizim. Kafamda sunlar, var ne onerirsiniz?

Dell laptopun işletim sistemi Ubuntu ona göre hareket edin hocam.

Öncelikle Dell veya Lenovo için kronik problemlerden haberim yok fakat i9-13900hx, i7-13650Hx'e göre çok daha güçlü aynı zamanda Lenovo 144Hz iken Dell 165Hz. Yeterli bütçeniz varsa Linux da kullanabiliyorum derseniz bence Dell notebook almalısınız.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.31.9 (4070 var bunun içinde hocam).

Bunlara da bakabilirsin.

Son düzenleme:

Öncelikle Dell veya Lenovo için kronik problemlerden haberim yok fakat i9-13900hx, i7-13650Hx'e göre çok daha güçlü aynı zamanda Lenovo'da 8 GB RAM varken Dell laptop da 32 GB RAM var ve Lenovo 144Hz iken Dell 165Hz. Yeterli bütçeniz varsa Linux da kullanabiliyorum derseniz bence Dell notebook almalısınız.

FreeDOS oluyor bu arada. Ubuntu veya Linux deyince FreeDOS gönderiyorlar genelde.

Öncelikle Dell veya Lenovo için kronik problemlerden haberim yok fakat i9-13900HX, i7-13650HX'e göre çok daha güçlü aynı zamanda Lenovo 144Hz iken Dell 165Hz. Yeterli bütçeniz varsa Linux da kullanabiliyorum derseniz bence Dell notebook almalısınız.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.31.9 (4070 var bunun içinde hocam).

Bunlara da bakabilirsin.

Açıkçası Dell de cok sıkıntı çıkıyor dediklerini gördüm ve pek oyun oynamiyorum isle ci benim icin onemli o yuzden AMD Ryzen istemiyorum

Açıkçası Dell de cok sıkıntı çıkıyor dediklerini gördüm ve pek oyun oynamiyorum isle ci benim icin onemli o yuzden AMD Ryzen istemiyorum.

Attığım işlemcinin çekirdek sayısı daha yüksek Intel ile yakın performansları hatta Ryzen çoklu çekirdekte tokatlıyor yani oyun oynamayacaksan Ryzen daha iyi.

Attığım işlemcinin çekirdek sayısı daha yüksek Intel ile yakın performansları hatta Ryzen çoklu çekirdekte tokatlıyor yani oyun oynamayacaksan Ryzen daha iyi.
Aslinda oyundan cok android studio da kasmasini istemiyorum

https://www.hepsiburada.com/kiyasla...,HBCV00004HP4L9,HBCV00006JCH1B,HBCV00004UI5PZ şöyle bir listem var sizin tavsyeniz neler arkadaşlar

teker teker atmam gerekirse

dediğim gibi oyunda sadece ets2 valo tarzı oyun yazılımcı olduğum için android studio gibi şeyler dell kafama yatıyor ama en az 5 6 sene değiştirmeden kullanılacak bir şey arıyorum başımı ağrıtmasın uzun bir süre

evet ama android studioda da sorun yaşamak istemiyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı