Dell G15 5530 ısınıyor

Arkadaşlar ürünün adaptörü çok büyük evde sorun olmuyor tamam ancak, dışarı götürülmez bu adaptör. Buna bir çözüm bulanınız oldu mu

Hocam aynı cihazdan bende aldım, hiçbir oyunda bilgisayar fanlarını en alt devirin üzerine çıkartmadı. (En alt devir dediğim hiç dönmeyen fan seviyesinin bir üstü)
Oynadığım oyunlar:
GTA 5
Hitman 3
Sea Of Thievs
Assassin's Creed
Dishonered
Forza Horizon 4
Telling Lies
Tüm oyunlar en üst grafiklerde 1080p 90FPS kilitli şekilde oynuyorum. Sorununuz devam ediyor mu?

Hocam aynı cihazdan bende aldım, hiçbir oyunda bilgisayar fanlarını en alt devirin üzerine çıkartmadı. (En alt devir dediğim hiç dönmeyen fan seviyesinin bir üstü)
Oynadığım oyunlar:
GTA 5
Hitman 3
Sea Of Thievs
Assassin's Creed
Dishonered
Forza Horizon 4
Telling Lies
Tüm oyunlar en üst grafiklerde 1080p 90FPS kilitli şekilde oynuyorum. Sorununuz devam ediyor mu?
Sorun turbo boost özelliğini kapattığım zaman düzeldi.

Öncelikle merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan Dell G15 5530 Gaming laptopunu aldım ve eve gelip kurdum. Kurduktan 10-15dk sonra bilgisayarın ön kısmının çok fazla ısındığını fark ettim. Bilgisayarın işlemci sıcaklığı 55-60 arası değişiyor boştayken(bazen boşta olduğu halde 65-70 arası oluyor). Vatanı aradığımda bu sıcaklığın normal olduğunu söylediler. Dell müşteri hizmetlerini aradığım zaman müşteri hizmetleri bana işlemci Turbo Boost'unu kapattırıp bilgisayarı soğutma moduna almamı söylediler. Dediklerini yaptığımda 5-10 derece düşürdü sıcaklığı ve Dell müşteri hizmetleri bu değerin normal olduğunu söyledi. Genelde sorduğum kişiler bu sıcaklığın normal olduğunu ve g serisinde biraz ısınma problemi olduğunu söylediler. Sizce bu değerler normal mi yoksa iade mi etmeliyim?

PC link: Dell G15 5530 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Dell G15 5530 13.Nesil Core i7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Normaldir diye düşünüyorum bende de aynı laptop var oyunlarda 99 dereceye kadar çıkıyor ve pek umursamıyorum bu zamana kadar bir şey olmadı daha olur mu bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı