Dell G15 serisinden hangisini alınmalı?

denizmk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar altta Dell G15 serisine ait üç ürün linki paylaşıyorum. Bu üçünden hangisini tercih etmeliyim? Hangisi en mantıklı olur?

Dell Gaming G15 5515 AMD Ryzen 5 5600h 8 GB 512 GB SSD RTX3050 Windows 11 Home 15.6” FHD taşınabilir bilgisayar G15-FGR556W85n

Dell G15-5515-F1900 AMD Ryzen 7-5800H 16 GB(8x2) 512 GB SSD RTX3050 4 GB 15.6" 120Hz FHD wva Windows 11 Home taşınabilir bilgisayar.

Dell Gaming G15 5511 Intel Core i7 11800h 16 GB 512 GB SSD RTX3050 Ti 15.6" FHD Ubuntu taşınabilir bilgisayar FB1180F165n.

Maksimum 17k bütçe. O da çok çok zorlamadıkça.

17'ye çıkarsanız da bunu öneririm.

Ryzen serisinin incelemesi vardı youtube üzerinde. Gayet güzel duruyordu bence tercih edilebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen serisinin incelemesi vardı youtube üzerinde. Gayet güzel duruyordu bence tercih edilebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemeleri ben de izledim çok beğendim ama yukarda neden alınmamalı başlığını alıntısı kafamı karıştırdı bayağı

İncelemeleri ben de izledim çok beğendim ama yukarda neden alınmamalı başlığını alıntısı kafamı karıştırdı bayağı
Her markada böyle sıkıntılar olabiliyor. Mesela yukarıda Lenovo İdeapad cihazlar atılmış. Benim aldığım ürün fabrika çıkışı hatalıydı ve 3 kere garantiye yollamama rağmen sorun yok denilerek geri yollanıldı. En sonunda iade için yolladım direkt kabul etmişlerdi. Para iade olduktan sonra başka bir Lenovo cihaz aldım şuan sıkıntısız kullanıyorum. O konuyu uzunlamasına okudum. Konuyu açan kardeşimiz 8. sınıfa gidiyor ve biraz hırsla yazdığını düşünüyorum.

17'ye çıkarsanız da bunu öneririm.

Bu serinin 3050 ti modeli var 15k ya. Onu önerir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı