arkadaşlar merhaba, Dell G16 7630 G76302401024u modelini almayı düşünüyorum, yorumları okudum sorun yaşayanlar var. Şu an sorunlarınız devam ediyor mu? Servis tarafından memnun musunuz? Ayrıca Alienware yazılımı düzeltildi mi yoksa sorunlar devam mı ediyor teşekkürler.
@Ufuk karaca klavye ışığı yanmasından dolayı değişime gönderdiğimde değiştirmişlerdi. Klavye aydınlatma tuşu çalışıyordu ancak uygulamayı onar dedikten sonra çalışmamaya başladı. Sadece benden çalışmıyor olabilir.
Çok yerinde olur cano benim Dell laptopumda 30 watt sabitleme durumu vardı ve bu tek bende olmuyordu dava sonucundabilirkişi üretim kaynaklı anakart arızası olduğunu söyledi çok şükür kurtuldum ama dava gene devam ediyor ama ben gittim MSI aldım çatır çatır kullanıyorum hiç problemsiz her şeyi takır takır çalışıyor Dell'e bulaşıp hiç kafanızı ağtırmayın ASUS MSI bunlar güzeldir hatta misal vereyim Dell yerine gidin Monster alın hiç yoktan performanslı çalışıp bir sıkıntısı olduğunda muhatap bile bulabiliyorsunuz ama Dell Türkiye tarafı cidden problemli ve bu arada alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun.
Benim kullandığım i7-13650hx rtx 4060'lı model. Ekran ve malzeme kalitesi güzel.Cihaz ağır ve şarj aleti 330 watt olduğu için hem ağır hem büyük.Sogutması güzel ama fanlar tam devirde gürültülü.Klavyesi güzel.Touchpad kısmı biraz küçük.Batarya 4-5 saatlere kadar çıkabiliyor.AWCC yazılımı ufak tefek düzeltilmesi gereken kısımları var ama genel anlamda iyi.Cihazı çok taşıyacaksınız daha hafif bir laptop almanızı tavsiye ederim.
Benim kullandığım i7-13650hx rtx 4060'lı model. Ekran ve malzeme kalitesi güzel.Cihaz ağır ve şarj aleti 330 watt olduğu için hem ağır hem büyük.Sogutması güzel ama fanlar tam devirde gürültülü.Klavyesi güzel.Touchpad kısmı biraz küçük.Batarya 4-5 saatlere kadar çıkabiliyor.AWCC yazılımı ufak tefek düzeltilmesi gereken kısımları var ama genel anlamda iyi.Cihazı çok taşıyacaksınız daha hafif bir laptop almanızı tavsiye ederim.
Ben Nitro 5 çok ısınıp ses yapıyor diye bu laptopu almayı düşünüyordum. Sıvı soğutma kullanılan bu laptop da aynıysa o zaman ne alacağız biz? Victus 16 haricinde başka bir laptop kalmadı gibi.