Dell G16 7630 alınır mı?

Bütçe
40000

Servis tarafı Dell Türkiye tarafında çok sıkıntılı ben kurtuldum rahatım hiçbir şekilde çözümcü yaklaşmıyorlar.

İlgin için teşekkür ederim hocam.

Servis tarafı Dell Türkiye tarafında çok sıkıntılı ben kurtuldum rahatım hiçbir şekilde çözümcü yaklaşmıyorlar.

Sağ ol hocam sanırım ASUS ROG serisi alacağım. Dell'in yazılım ve servis açısından çok şikayet var.

İlgin için teşekkür ederim hocam.

Sağ ol hocam sanırım ASUS ROG serisi alacağım. Dell'in yazılım ve servis açısından çok şikayet var.

Çok yerinde olur cano benim Dell laptopumda 30 watt sabitleme durumu vardı ve bu tek bende olmuyordu dava sonucundabilirkişi üretim kaynaklı anakart arızası olduğunu söyledi çok şükür kurtuldum ama dava gene devam ediyor ama ben gittim MSI aldım çatır çatır kullanıyorum hiç problemsiz her şeyi takır takır çalışıyor Dell'e bulaşıp hiç kafanızı ağtırmayın ASUS MSI bunlar güzeldir hatta misal vereyim Dell yerine gidin Monster alın hiç yoktan performanslı çalışıp bir sıkıntısı olduğunda muhatap bile bulabiliyorsunuz ama Dell Türkiye tarafı cidden problemli ve bu arada alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun.

Beyler merhaba.

Bu laptop'u tavsiye etmiyor musunuz? Özellik ve fiyat bakımından çok cezbediyor beni. Hala kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilir mi?

Benim kullandığım i7-13650hx rtx 4060'lı model. Ekran ve malzeme kalitesi güzel.Cihaz ağır ve şarj aleti 330 watt olduğu için hem ağır hem büyük.Sogutması güzel ama fanlar tam devirde gürültülü.Klavyesi güzel.Touchpad kısmı biraz küçük.Batarya 4-5 saatlere kadar çıkabiliyor.AWCC yazılımı ufak tefek düzeltilmesi gereken kısımları var ama genel anlamda iyi.Cihazı çok taşıyacaksınız daha hafif bir laptop almanızı tavsiye ederim.

peki klavye ışıklarını yakabildiniz mi?

Cihaz değişiminden sonra aydınlatma problemi çözüldü ancak bir süre sonra klavye aydınlatma tuşu çalışmıyor.
Soğutma konusunda nasıl hocam? Bir de 2K ekranda 1080P oynadığınızda native 1080P'ye göre görüntü çok mu kötü duruyor?

Bence iyi ama soğuturken pek sessiz bir cihaz değil.Full monitörde oynadığım için bilemiyorum.

Bence iyi ama soğuturken pek sessiz bir cihaz değil.Full monitörde oynadığım için bilemiyorum.
Ben Nitro 5 çok ısınıp ses yapıyor diye bu laptopu almayı düşünüyordum. Sıvı soğutma kullanılan bu laptop da aynıysa o zaman ne alacağız biz? Victus 16 haricinde başka bir laptop kalmadı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…