Dell G16 alınır mı?

Bütçe
50K

alioski

Femtopat
Daha fazla  
Selamunaleykum, Dell G16 7630 almayı düşünüyorum. Bu watt sorunu devam ediyor mu? Ediyorsa çözümü var mı? Fiyatına göre güzel makine ya da başka önerebileceginiz var mı? Bütçe maksimum 50k.

Alınır, canavar gibi makine. Update yapılarak çözüldü sorunlar. Zaten her cihazda illa bir problem çıkar ve buna yönelik güncellemelerle sorun çözülür. Kronik ve mekanik bir sorunu yoktur.

Alınır, canavar gibi makine. Update yapılarak çözüldü sorunlar. Zaten her cihazda illa bir problem çıkar ve buna yönelik güncellemelerle sorun çözülür. Kronik ve mekanik bir sorunu yoktur.

Vallahi watla ilgili birçok sorun gördüm kullanıcılardan şu an güncel olarak çözüldüyse alacağım çözülmediyse ASUS modeline yönelecegim.

Habu acerede bak oda iyidir.

Acer'i niyeyse sevmiyorum markası dandik geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi watla ilgili birçok sorun gördüm kullanıcılardan şu an güncel olarak çözüldüyse alacağım çözülmediyse ASUS modeline yönelecegim
Risk almak istemiyorum dersen elbette asusa yönelebilirsin. Asus teknik servisinin iyi olduğunu biliyorum, dell de aslında asla asusu aratmaz. ASUS ROG Zephyrus vardı G16 muadili bir de Acer Predator Helios 16 var muadil. Acer sevmiyorum demişsin ancak 2 muadil arasından da ufak bir araştırma yapıp seçim yapabilirsin.

Risk almak istemiyorum dersen elbette asusa yönelebilirsin. Asus teknik servisinin iyi olduğunu biliyorum, dell de aslında asla asusu aratmaz. ASUS ROG Zephyrus vardı G16 muadili bir de Acer Predator Helios 16 var muadil. Acer sevmiyorum demişsin ancak 2 muadil arasından da ufak bir araştırma yapıp seçim yapabilirsin.
Öneriniz için Çok teşekür ederim birde atacagım linke bakarmısınız.
n11'den Asus TUF Gaming F15 FX507VV-LP242-K2 i7-13620H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bütçe elverişliyse RTX 4070'li cihaz almak daha mantıklı.
Özellikle 50K'ya çıkılacaksa. 4060'lı sistem alınacaksa 50K bütçeye gerek yok, 43K - 45K
aralığına bakmak lazım.
Ezcümle, 4060'lı sisteme 51.000TL vermek istemem ben.

RTX4070'li sistem önerim:

Bu arada Dell'den vazgeçerken QHD ekrandan da vazgeçmiş oluyorsunuz. Onu da belirtmek isterim.

Bütçe elverişliyse RTX 4070'li cihaz almak daha mantıklı.
Özellikle 50K'ya çıkılacaksa. 4060'lı sistem alınacaksa 50K bütçeye gerek yok, 43K - 45K
Aralığına bakmak lazım.
Ezcümle, 4060'lı sisteme 51.000TL vermek istemem ben.

RTX 4070'li sistem önerim:

Bu arada Dell'den vazgeçerken QHD ekrandan da vazgeçmiş oluyorsunuz. Onu da belirtmek isterim.

Ve de 165Hz dende vazgeçmiş oluyorum 😔

Konuda konuşulan hiçbir model asla alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı