Dell G16 SSD sistemde gözükmüyor

Kurallara aykırı mı bilmiyorum ben de valla fakat sorunu anlayamadım sen flasha dosyayı atarken mi sorun yaşadın yoksa attığın dosyayı kururken mi?
Şimdi hocam attığınız linkten programı indirdim (1.foto). Ardından usb ye direkt olarak setup haline attım, olmadı. Ardından diğer pc den yükleyip atayım usbye dedim. Elime usbye atılacak herhangi bir şey geçmedi.

Dosya Ekleri

• 17067407055439211531467450833763.jpg
    17067407055439211531467450833763.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 77
Zaten driverı başka bir bilgisayardan indirebilirsin başka bir bilgisayardan indirip indirdiğin o setup dosyasını USB'ye atıp o Windows kurulum ekranında sürücü yükle deyip o setup dosyasını seçmen lazım. Olmadı derken neye olmadı diyorsun yani sen seçtin kurdun driverı ona rağmen hala gözükmüyor mu?

Zaten driverı başka bir bilgisayardan indirebilirsin başka bir bilgisayardan indirip indirdiğin o setup dosyasını USB'ye atıp o Windows kurulum ekranında sürücü yükle deyip o setup dosyasını seçmen lazım. Olmadı derken neye olmadı diyorsun yani sen seçtin kurdun driverı ona rağmen hala gözükmüyor mu?
Setup dosyası gözükmüyor.

Şu şekilde, setup dosyası gözükmüyor.

Birde bu var.

Dosya Ekleri

• 17067412316218589031627522259623.jpg
    17067412316218589031627522259623.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 17067413420686582781848937024044.jpg
    17067413420686582781848937024044.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 65

Birde bu var.
Sana attığım o dellin sitesindeki linkten indirdin değil mi. Bak yine atıyorum link yazısındaki yazıya tıklayıp dediğimi indir.
link
Bunu indirdikten sonra bunu usbye atma. Bunu aç çift tıklayıp daha sonra orada install ve hemen altında extract yazacak.Extract deyip usbye ayıklayacak şekilde seçmen lazım. Onu yapıp tekrar dene bi.

Sana attığım o dellin sitesindeki linkten indirdin değil mi. Bak yine atıyorum link yazısındaki yazıya tıklayıp dediğimi indir.
link
Bunu indirdikten sonra bunu usbye atma. Bunu aç çift tıklayıp daha sonra orada install ve hemen altında extract yazacak.Extract deyip usbye ayıklayacak şekilde seçmen lazım. Onu yapıp tekrar dene bi.
Ya hocam en büyük müsün bilmiyorum ama, çok büyüksün. Eyvallah kral ssd yi gördü. Valla senin sayende çözdüm. Varlığın daim, herşey gönlünce olsun. Allaha emanetsin 😊

Ya hocam en büyük müsün bilmiyorum ama, çok büyüksün. Eyvallah kral SSD'yi gördü. Vallahi senin sayende çözdüm. Varlığın daim, her şey gönlünce olsun. Allah'a emanetsin 😊

Ne demek kral estağfırullah cansın sen de Allah'a emanetsin eğer istiyorsan son yazdığım uzun olanı çözüm işaretleyebilirsin yarın öbürgün bu sorunu elbet birileri yaşar kolayca görür zaten tekte anlatmışım orada her şeyi. Her neyse iyi geceler dostum dikkat et kendine.

Ne demek kral estağfırullah cansın sen de Allah'a emanetsin eğer istiyorsan son yazdığım uzun olanı çözüm işaretleyebilirsin yarın öbürgün bu sorunu elbet birileri yaşar kolayca görür zaten tekte anlatmışım orada her şeyi. Her neyse iyi geceler dostum dikkat et kendine.
Sen de kral sen de kendine dikkat et. Sana da iyi geceler.

Son düzenleme:
İki yolu var. BIOS'tan VMD'yi kapamak veya VMD driverı bir USB'ye yükleyip Windows kurma yerinden driverı kurmak. Aynı cihaza sahibim ikincisini yaparak çözmüştüm.
hocam memnun musun cihazdan bir problem yaşadın mı ben de düşünüyorum almayı

İki yolu var. BIOS'tan VMD'yi kapamak veya VMD driverı bir USB'ye yükleyip Windows kurma yerinden driverı kurmak. Aynı cihaza sahibim ikincisini yaparak çözmüştüm.
hocam memnun musun cihazdan bir problem yaşadın mı ben de düşünüyorum almayı

Hocam memnun musun cihazdan bir problem yaşadın mı ben de düşünüyorum almayı.

Hocam memnun musun cihazdan bir problem yaşadın mı ben de düşünüyorum almayı.

Evet ben çok memnunum Dell kalitesi belli oluyor bence. Ekranı da çok iyi eğer Dell G16 7630 bakıyorsan QHD ben memnunum yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı