Ayarda tik var. Sanırım monitör sorunlu. PC'nizde valorant yüklüyse fotoğrafını çektiğim yerin fotoğrafını çekebilir misiniz siz de? Merak ettim normalde nasıl göründüğünü.
Evet bende yazılar iç içe geçmiş gibi gözükürken sizde ise net biçimde ayrı. Response time ayarınız nedir? Uğraşıp fotoğraf çektiğiniz için teşekkür ederim bu arada.
Evet bende yazılar iç içe geçmiş gibi gözükürken sizde ise net biçimde ayrı. Response time ayarınız nedir? Uğraşıp fotoğraf çektiğiniz için teşekkür ederim bu arada.
Rahatsız olmam. Lafı bile olmaz. Çözülsün yeter ki. Dell müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyor. Yazı fontundan rahatsız olan ikinci konu bu çünkü. İlki ClearType ile çözülmüştü. Senin ki çözülmezse Dell değişim yapacaktır. Yeni monitör arayışını şu an askıya al.
Rahatsız olmam. Lafı bile olmaz. Çözülsün yeter ki. Dell müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyor. Yazı fontundan rahatsız olan ikinci konu bu çünkü. İlki ClearType ile çözülmüştü. Senin ki çözülmezse Dell değişim yapacaktır. Yeni monitör arayışını şu an askıya al.
Açıkçası sorun yaşayıp iade etmek zorunda kalırım diye düşünüyordum Türkiye'de olmaktan alışkanlık ama araştırınca Dell'in hizmetlerinin çok iyi olduğunu gördüm, zaten bu durum dışında monitörde memnun olmadığım tek bir konu yok.
@quarest Hocam iyi akşamlar. Brightness, contrast, sharpness, dark stabilizer ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?