Dell G2422HS monitörde metinler silik ve net değil

@Natsu hocam aynı monitörü kullanıyorum ve memnunum o tarz bir sıkıntı yok, sizinle alakalı bir sıkıntı olabilir.

1677496130004.png

Şu ayar kapalı mı?

@Natsu hocam aynı monitörü kullanıyorum ve memnunum o tarz bir sıkıntı yok, sizinle alakalı bir sıkıntı olabilir.

Eki Görüntüle 1683934

Şu ayar kapalı mı?
Ayarda tik var. Sanırım monitör sorunlu. PC'nizde valorant yüklüyse fotoğrafını çektiğim yerin fotoğrafını çekebilir misiniz siz de? Merak ettim normalde nasıl göründüğünü.

Bende bir sorun yok hocam, telefondan çektiğim için pixeller gözükmüş normalde oda gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• 20230227_141653.jpg
    20230227_141653.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 57
Bende bir sorun yok hocam, telefondan çektiğim için pixeller gözükmüş normalde oda gözükmüyor.
Evet bende yazılar iç içe geçmiş gibi gözükürken sizde ise net biçimde ayrı. Response time ayarınız nedir? Uğraşıp fotoğraf çektiğiniz için teşekkür ederim bu arada.

Evet bende yazılar iç içe geçmiş gibi gözükürken sizde ise net biçimde ayrı. Response time ayarınız nedir? Uğraşıp fotoğraf çektiğiniz için teşekkür ederim bu arada.

Sıkıntı yok ben teşekkür ederim :) response time ayarım Fast da, yükseltince flicker arttığını okudum internette o yüzden Fast'da kullanıyorum.

Dell ile konuşayım bakalım ne olacak. İlerleyen süreçlerde sizi bu konuya etiketlesem rahatsız olur musunuz?

Rahatsız olmam. Lafı bile olmaz. Çözülsün yeter ki. Dell müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyor. Yazı fontundan rahatsız olan ikinci konu bu çünkü. İlki ClearType ile çözülmüştü. Senin ki çözülmezse Dell değişim yapacaktır. Yeni monitör arayışını şu an askıya al.

Sıkıntı yok ben teşekkür ederim :) response time ayarım Fast da, yükseltince flicker arttığını okudum internette o yüzden Fast'da kullanıyorum.
Anladım ben de Fast'e aldım bir umut ama gelişme olmadı.
Rahatsız olmam. Lafı bile olmaz. Çözülsün yeter ki. Dell müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyor. Yazı fontundan rahatsız olan ikinci konu bu çünkü. İlki ClearType ile çözülmüştü. Senin ki çözülmezse Dell değişim yapacaktır. Yeni monitör arayışını şu an askıya al.
Çok teşekkür ederim :). Gelişmeleri aktaracağım.

Katılıyorum bence de yeni monitör aramayın bu model sizi yıllarca götürür, serviside çok iyi dell'in.

Katılıyorum bence de yeni monitör aramayın bu model sizi yıllarca götürür, serviside çok iyi dell'in.
Açıkçası sorun yaşayıp iade etmek zorunda kalırım diye düşünüyordum Türkiye'de olmaktan alışkanlık ama araştırınca Dell'in hizmetlerinin çok iyi olduğunu gördüm, zaten bu durum dışında monitörde memnun olmadığım tek bir konu yok.

@quarest Hocam iyi akşamlar. Brightness, contrast, sharpness, dark stabilizer ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı