Dell G2723H monitör alınır mı?

Estağfurullah fikrinizi ve yaşadığıniz sorunu paylaşım yaptınız için teşekkür. Ama bir anda tekrar Dell markasına yöneldim zaten buraya yazdıktan sonra G2722 di galiba.

Estağfurullah fikrinizi ve yaşadığıniz sorunu paylaşım yaptınız için teşekkür. Ama bir anda tekrar Dell markasına yöneldim zaten buraya yazdıktan sonra G2722'di galiba.

Memnun musunuz? Bende düşünüyorum açıkçası.

Tamamdır geri dönüş yaparsanız sevinirim ben de iade sürecini atlattığım gibi satın alacağım.

İkinci el temiz LG 27gn750 aldım. Çok çok memnunum benim istediğim monitör buymuş size de tavsiye ederim eğer stoklara tekrar girerse.

Teşekkürler bugün elime ulaştı gayet güzell

G2722HS öneririm bugün elime ulaştı gerçekten güzelll...

Son düzenleme:
Teşekkürler bugün elime ulaştı gayet güzell

G2722HS öneririm bugün elime ulaştı gerçekten güzelll...

Merhaba, hayırlı olsun. Çok sevindim ben çok memnunum halen hiçbir sorun yatarmadı. Size de yıllarca kullanmayı diliyorum.

27 inç 1080p alınmaz diyenlere bir cevabınız var mı?
Çünkü ısrarla önerdiğim bir monitördür kendisi. Beğenmeniz alınmaz diyenlere örnek olsun.

Tabii ki var, 24'ten 27'ye geçtim. Uzun araştırmalar sonunda kararım bu yönde oldu ve sizinde dediğiniz gibi çok düşündürdü bu konu. ETS 2, CS:GO, God of War, Shadow of tom Raider, kardeşim Fortnite vb. oynuyoruz. Yani genel olarak hareketli FPS tabanlı oyunlar oynuyoruz. Pikselleri hiç fark etmedim ve görmedim. 1 sefer gözümü ekrana 10 cm kalacak şekilde yakınlaştırınca azıcık fark ettim. bir zahmet oda olsun çünkü merak ettim nasıl olacak acaba diye o yüzden yapıştım ekrana. herhalde okuyanlardan bana hak vermeyenler olabilir saygı duyuyorum.

Tamamdır geri dönüş yaparsanız sevinirim ben de iade sürecini atlattığım gibi satın alacağım.

27 inç 1080p alınmaz diyenlere bir cevabınız var mı?
Çünkü ısrarla önerdiğim bir monitördür kendisi. Beğenmeniz alınmaz diyenlere örnek olsun.

Şiddetle alınacağını söyleyebilirim bende korkarak aldım iyi ki almışım diyorum 7 k 8 k veripde.
2 k monitör gerek yok 4,5 k bu daha önce IPS panel kullanmayan onu söyleyenlerin %80'ni geneli TN panel kullandıkları için IPS panelin oyundaki tadını bilmezler 2 k oyunlarda FPS düşüşüne neden oluyor. 27 inç 1080p ideal fazlası bana göre abartı gösterişe kaçıyor kardeşim çoğu ekran kartı da zaten 2 k tam desteklemiyor diye biliyorum çoğununda 2K monitör alıp 1080p de kullandığını da biliyorum kulllanan arkadaşlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…