Dell G2723H monitör alınır mı?

İşinize karışmak gibi olmasın ama ASUS 280 Hertz 27 inc IPS monitörümü iade ediyorum. Kronik göz kırpması sorunundan 3 kere değişim verdim kullanmadığım DP kablosu kalmadı sorun benim donanım da mı diye düşünüp sorun ihtimali olan parçalarımı tek tek yeniledim. Sırasıyla ekran kartı, PSU, anakart nafile ben ASUS monitörünü çok büyük umutlarla alıp 6 ay da beni bezdirmeyi başardı açıkçası bende şu an bu özellikler de bir monitör arıyorum bakalım hayırlısı.

Estağfurullah fikrinizi ve yaşadığıniz sorunu paylaşım yaptınız için teşekkür. Ama bir anda tekrar Dell markasına yöneldim zaten buraya yazdıktan sonra 😁G2722 di galiba.

İşinize karışmak gibi olmasın ama ASUS 280 Hertz 27 inc IPS monitörümü iade ediyorum. Kronik göz kırpması sorunundan 3 kere değişim verdim kullanmadığım DP kablosu kalmadı sorun benim donanım da mı diye düşünüp sorun ihtimali olan parçalarımı tek tek yeniledim. Sırasıyla ekran kartı, PSU, anakart nafile ben ASUS monitörünü çok büyük umutlarla alıp 6 ay da beni bezdirmeyi başardı açıkçası bende şu an bu özellikler de bir monitör arıyorum bakalım hayırlısı.
İkinci el temiz LG 27gn750 aldım. Çok çok memnunum benim istediğim monitör buymuş size de tavsiye ederim eğer stoklara tekrar girerse.

Merhaba. Ben bayağı bir araştırma sonunda Dell G2722HS 165 1 ms IPS modeli aldım bütçeden dolayı. Fazlasına bakmadım fakat gayet memnunum. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Teknoloji şans işi diye bir şey var. :)

Teşekkürler bugün elime ulaştı gayet güzell :D

G2722HS öneririm bugün elime ulaştı gerçekten güzelll...

Son düzenleme:
27 inç 1080p alınmaz diyenlere bir cevabınız var mı?
Çünkü ısrarla önerdiğim bir monitördür kendisi. Beğenmeniz alınmaz diyenlere örnek olsun.

Tabii ki var, 24'ten 27'ye geçtim. Uzun araştırmalar sonunda kararım bu yönde oldu ve sizinde dediğiniz gibi çok düşündürdü bu konu. ETS 2, CS:GO, God of War, Shadow of tom Raider, kardeşim Fortnite vb. oynuyoruz. Yani genel olarak hareketli FPS tabanlı oyunlar oynuyoruz. Pikselleri hiç fark etmedim ve görmedim. 1 sefer gözümü ekrana 10 cm kalacak şekilde yakınlaştırınca azıcık fark ettim. :) bir zahmet oda olsun çünkü merak ettim nasıl olacak acaba diye o yüzden yapıştım ekrana. :) herhalde okuyanlardan bana hak vermeyenler olabilir saygı duyuyorum.

Tamamdır geri dönüş yaparsanız sevinirim ben de iade sürecini atlattığım gibi satın alacağım.

27 inç 1080p alınmaz diyenlere bir cevabınız var mı?
Çünkü ısrarla önerdiğim bir monitördür kendisi. Beğenmeniz alınmaz diyenlere örnek olsun.

Şiddetle alınacağını söyleyebilirim bende korkarak aldım iyi ki almışım diyorum 7 k 8 k veripde.
2 k monitör gerek yok 4,5 k bu daha önce IPS panel kullanmayan onu söyleyenlerin %80'ni geneli TN panel kullandıkları için IPS panelin oyundaki tadını bilmezler 2 k oyunlarda FPS düşüşüne neden oluyor. 27 inç 1080p ideal fazlası bana göre abartı gösterişe kaçıyor kardeşim çoğu ekran kartı da zaten 2 k tam desteklemiyor diye biliyorum çoğununda 2K monitör alıp 1080p de kullandığını da biliyorum kulllanan arkadaşlar var :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı