Dell G2723H monitör alınır mı?

İlk geldiğinde testlerini yaptım hiçbir sorun yok. Gözle görülür bir hatası da yok. Benimkinin bir tık üstü sizin alacağınız yani tip olarak aynı gördüğüm kadarıyla. Yine de içinize sinmediyse araştırmakta fayda var. Kardeşime de ASUS 24 144 1 ms IPS aldık oda çok iyi çıktı sorunsuz. Sorun yaşamamanız dileğiyle.

Teşekkürler kardeşim eyvallah 27 inç olarak ilk sizin aldığınız modeli düşünüyordum sonradan bu dediğim modeli gördüm ve ileriye yönelik almak istiyorum ürünle ilgili bir Türkçe video bulamadım o yüzden buraya sormak istedim Fast IPS olduğu için bunu tercih ettim açıkçası.
 
Teşekkürler kardeşim eyvallah 27 inç olarak ilk sizin aldığınız modeli düşünüyordum sonradan bu dediğim modeli gördüm ve ileriye yönelik almak istiyorum ürünle ilgili bir Türkçe video bulamadım o yüzden buraya sormak istedim Fast IPS olduğu için bunu tercih ettim açıkçası.

Yeni ürün olabilir. Bu ürünü bende konunuzda gördüm. Bu bütçeye çıkacaksanız şahsi fikrim ben olsam 2 k alırdım. Biliyorsunuz teknoloji ve oyunlar hızla gelişiyor. Bende bir yabancının videosundan izlemiştim. :)
 
Yeni ürün olabilir. Bu ürünü bende konunuzda gördüm. Bu bütçeye çıkacaksanız şahsi fikrim ben olsam 2 k alırdım. Biliyorsunuz teknoloji ve oyunlar hızla gelişiyor. Bende bir yabancının videosundan izlemiştim. :)

Ürün 2022 de çıkmış piyasaya yeni yani 2 k oyunlarda tercih etmiyorum FPS düşüyor diye biliyorum oyun için her zaman 1080p yeterli fazlasına gerek yok diye düşünüyorum zaten ekran kartım eski RX 580 şimdilik bu yeterli bence.
 
Ürün 2022 de çıkmış piyasaya yeni yani 2 k oyunlarda tercih etmiyorum FPS düşüyor diye biliyorum oyun için her zaman 1080p yeterli fazlasına gerek yok diye düşünüyorum zaten ekran kartım eski RX 580 şimdilik bu yeterli bence.

Anlıyorum tabii ki haklısınız. Öyle durumlar okumuştum bende. Aklınız bu ürüne yatmış bayağı. Hayırlı olsun şimdiden. :)
 
Dostum ben Lg 27gn750-b ile bu monitörün arasında kalmıştım. Lg almaya karar verdim ama Türkiyede artık bu monitör yok. İşin garip tarafı muadili bir lg marka monitörü de yok piyasada. Haftasonu istanbuldaki bütün elektronik marketleri gezdim abartmıyorum 12 saatimi harcadım ama ülkemizde kullanıcıya güzel birşeyler sunmaktan ziyade ticaret daha ağır bastığı için zevkimize göre birşey bulamıyoruz.Allienware 360hz bir monitör vardı itopyada indirimdeydi onu alacaktım ama ürünü inceleme fırsatı yoktu vazgeçtim. En son dell 2723h alayım beğenmezsem iade ederim dedim ve hepsi burada beta plus mağazasından aldım ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı 1.5 günde. Monitörü uzaktan kullandığım için 27 sorun olacağını düşünmedim. Bundan öncesi msı mag271c 144hz 1ms (mprt) curved va panel kullanıyordum csgoda da 2 yıldır globalim. Face it 9 level. Dün 6-7 oyun girdim görüntü ayarlarını hem nvidiadan hem oyun içinden ne yaptıysam kafama göre ayarlayamadım. Renkler çok cansız ve puslu. Oyunda ki performansım da leş gibiydi. 280 hz olayına aldanma cihaz aptallaşıyor görüntüde takılmalar oluyor. 240 ı geçmemelisin. Bir nevi pazarlama politikası gibi geldi bana. Ben şu an iade etmeyi düşünüyorum ama akşam eve gittiğimde witcher tekken just causeda da deneyeceğim. Hikayeli oyunda oynuyorum bu yüzden bir monitör seçemiyorum. En son ihtimal 2k 165 hz lg monitörlere yöneleceğim. Eğer fps ağırlıklı oynuyorsan kaliteli bir tn panel kullanan marka seçmelisin bu konuda da benq zowie hem yazılım hemde donanım olarak gayet iyidir. Dell konusunda gerçekten youtubeda veya forumlarda kullanıcı deneyimi yok ve seni iyi anlıyorum benim yaşadığım tecrübe kötü oldu şimdilik.
 
Dostum ben LG 27GN750-B ile bu monitörün arasında kalmıştım. LG almaya karar verdim ama Türkiye'de artık bu monitör yok. İşin garip tarafı muadili bir LG marka monitörü de yok piyasada. Hafta sonu İstanbul'daki bütün elektronik marketleri gezdim abartmıyorum 12 saatimi harcadım ama ülkemizde kullanıcıya güzel bir şeyler sunmaktan ziyade ticaret daha ağır bastığı için zevkimize göre bir şey bulamıyoruz. Allienware 360Hz bir monitör vardı İtopya'da indirimdeydi onu alacaktım ama ürünü inceleme fırsatı yoktu vazgeçtim. En son Dell 2723h alayım beğenmezsem iade ederim dedim ve Hepsiburada beta Plus mağazasından aldım ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı 1.5 günde. Monitörü uzaktan kullandığım için 27 sorun olacağını düşünmedim. Bundan öncesi MSI MAG271C 144Hz 1ms (MPRT) Curved VA panel kullanıyordum CS:GO'da da 2 yıldır globalim. Face it 9 level. Dün 6-7 oyun girdim görüntü ayarlarını hem NVIDIA'dan hem oyun içinden ne yaptıysam kafama göre ayarlayamadım. Renkler çok cansız ve puslu. Oyunda ki performansım da leş gibiydi. 280 Hz olayına aldanma cihaz aptallaşıyor görüntüde takılmalar oluyor. 240'ı geçmemelisin. Bir nevi pazarlama politikası gibi geldi bana. Ben şu an iade etmeyi düşünüyorum ama akşam eve gittiğimde Witcher Tekken just causeda da deneyeceğim. Hikayeli oyunda oynuyorum bu yüzden bir monitör seçemiyorum. En son ihtimal 2K 165 Hz LG monitörlere yöneleceğim. Eğer FPS ağırlıklı oynuyorsan kaliteli bir TN panel kullanan marka seçmelisin bu konuda da BenQ Zowie hem yazılım hem de donanım olarak gayet iyidir. Dell konusunda gerçekten YouTube'da veya forumlarda kullanıcı deneyimi yok ve seni iyi anlıyorum benim yaşadığım tecrübe kötü oldu şimdilik.

Bende senin düşündüğün gibi düşündüm çünkü bu özellik de bu fiyata böyle bir monitör yok tercihim IPS panel dostum dediğiniz hata oyundan veya net le alakalı olabilir mi her oyun da yaşıyor musun aynı sorunu.
 
Bende senin düşündüğün gibi düşündüm çünkü bu özellik de bu fiyata böyle bir monitör yok tercihim IPS panel dostum dediğiniz hata oyundan veya net le alakalı olabilir mi her oyun da yaşıyor musun aynı sorunu.
So fibernet kullanıyorum. Süperonlineı benim kadar darlayan çok az insan vardır. Pingim genel olarak avrupa sunucularında 30 ile 40 arasıdır. 2 ay benim pingimde dalgalanmalar oldu 60dan aşağıya düşmedi hergün 3-4 defa rahatsız ettim servislerini. Düzgün hizmet alamayınca cimer - şikayetvar ve hakem heyetine sırasıyla şikayette bulundum. bütün kablolarımı cat 8 e çevirdim bütün ölçümlerim güzel birde arkasına aylık belli bir farkla wifi6 modem getirdiler. En son static İp hizmeti satmaya çalıştılar ama hiç akıllarına binadaki santralin bakımdan geçmesini düşünmediler. Para veriyorsam bu hizmeti tam almalıyım gece 12 den sonra problem yok ama akşam 6-12 arası binadaki insanların yoğunluğundan dolayı bina girişindeki dağıtıcı yetersiz kalıyor. Bu uğraşlarım sonucu santralle ilgili işlem yaptılar netim düzeldi. Bunu neden anlattım ben bu konuda çok detaycı davranıyorum. Ben para veriyorsam karşılığınıda almalıyım. Curved ekrandan flat ekrana geçişime verdim alışırım diye o kadar oyun oynadım yok abi. Bugün de eve geldim witcher , just cause , tekken 7 , mortal kombat 11 tek tek denedim yok görüntü çok kötü bu monitörün kardeşim. Üşenmedim bir arkadaşımın modelini hatırlamıyorum 4 yıl önce aldığı rog serisi 240hz va panel asus monitörünü getirdik bağladık yanyana hiç ayar yapmadan dümdüz girdik tertemiz sorun yok 240hz akıcılığını resmen gördüm asusta. Yalnız ben asus güzellemesi de yapmıyorum tuf serisinden bir kaç model inceleme fırsatım oldu beğenmedim işin aslı. Mesela aoc markanında 240hz 0.5 ms bir monitörü var ondanda memnun değil kimse Fiyat olarak senin dediğin gibi oda uygun. Ben kesenin ağzını açtım ama kafam çok karıştı monitörü iade edince bir süre bekleyeceğim gerçekten çok yordu beni.
 
So fibernet kullanıyorum. Superonline'ı benim kadar darlayan çok az insan vardır. Pingim genel olarak Avrupa sunucularında 30 ile 40 arasıdır. 2 ay benim pingimde dalgalanmalar oldu 60'dan aşağıya düşmedi her gün 3-4 defa rahatsız ettim servislerini. Düzgün hizmet alamayınca CİMER - Şikayetvar ve hakem heyetine sırasıyla şikayette bulundum. Bütün kablolarımı CAT 8'e çevirdim bütün ölçümlerim güzel bir de arkasına aylık belli bir farkla WI-FI6 modem getirdiler. En son static IP hizmeti satmaya çalıştılar ama hiç akıllarına binadaki santralin bakımdan geçmesini düşünmediler. Para veriyorsam bu hizmeti tam almalıyım gece 12'den sonra problem yok ama akşam 6-12 arası binadaki insanların yoğunluğundan dolayı bina girişindeki dağıtıcı yetersiz kalıyor. Bu uğraşlarım sonucu santralle ilgili işlem yaptılar netim düzeldi. Bunu neden anlattım ben bu konuda çok detaycı davranıyorum. Ben para veriyorsam karşılığınıda almalıyım. Curved ekrandan flat ekrana geçişime verdim alışırım diye o kadar oyun oynadım yok abi. Bugün de eve geldim Witcher, Just Cause, Tekken 7, Mortal Kombat 11 tek tek denedim yok görüntü çok kötü bu monitörün kardeşim. Üşenmedim bir arkadaşımın modelini hatırlamıyorum 4 yıl önce aldığı ROG serisi 240Hz VA panel ASUS monitörünü getirdik bağladık yan yana hiç ayar yapmadan dümdüz girdik tertemiz sorun yok 240Hz akıcılığını resmen gördüm ASUS'ta. Yalnız ben ASUS güzellemesi de yapmıyorum TUF serisinden birkaç model inceleme fırsatım oldu beğenmedim işin aslı. Mesela AOC markanında 240Hz 0.5 ms bir monitörü var ondanda memnun değil kimse fiyat olarak senin dediğin gibi oda uygun. Ben kesenin ağzını açtım ama kafam çok karıştı monitörü iade edince bir süre bekleyeceğim gerçekten çok yordu beni.

Teşekkürler açıklama için ASUS yöneldim.
 
Teşekkürler açıklama için ASUS yöneldim.

İşinize karışmak gibi olmasın ama ASUS 280 Hertz 27 inc IPS monitörümü iade ediyorum. Kronik göz kırpması sorunundan 3 kere değişim verdim kullanmadığım DP kablosu kalmadı sorun benim donanım da mı diye düşünüp sorun ihtimali olan parçalarımı tek tek yeniledim. Sırasıyla ekran kartı, PSU, anakart nafile ben ASUS monitörünü çok büyük umutlarla alıp 6 ay da beni bezdirmeyi başardı açıkçası bende şu an bu özellikler de bir monitör arıyorum bakalım hayırlısı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı