Dell G2724D alınır mı?

Bütçe
12.000 TL
Bu araştırma yaptığın kaynağı bana da paylaşır mısın durduk yere dolandırılmışız eğer doğruysa.
Monitörün dökümanlarına girdim 1 ms diye arattım extreme modda 1 ms alınabilir falan yazıyor ama testlerde en düşük 6 ms çıkıyor

Bu araştırma yaptığın kaynağı bana da paylaşır mısın durduk yere dolandırılmışız eğer doğruysa.
1 ms ile adaptive sync birlikte çalışmıyor, 1 ms modu olsa bile esporcu olmadığım için adaptive sync kapatıp 1 ms açmazdım

Beyler bu monitörle dell arasında kaldım, yardımcı olur musunuz?

Merhaba herkese, monitörü dün alıp kullanmaya başladım ama ps5'te 144hz çıkmıyor 60hz kalıyor neden olduğunu çözemedim. Kullandığım hdmi kablo ps5'in kendi kablosu. Yapmam gereken bir ayar mı var acaba bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam selamlar, qybi monitörden ben de almayi düşünüyorum fiyati su an 8Knin bile altina geriledi. Memnun musunuz?
ben de dell alacağım galiba. fiyat çok iyi şu an. aynı fiyattaki diğer monitörlerden çok çok iyi

Beğendiniz mi? Alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…