B buraakcolak Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #31 tanox dedi: Beğendiniz mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, aylardır problemsiz ve gayet keyifli şekilde kullanıyorum. Paneli, renk kalitesi gayet tatmin edici. Eksi yönleri olarak dahili hoparlör olmaması ve tek hdmi girişi olmasını söyleyebilirim.
tanox dedi: Beğendiniz mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, aylardır problemsiz ve gayet keyifli şekilde kullanıyorum. Paneli, renk kalitesi gayet tatmin edici. Eksi yönleri olarak dahili hoparlör olmaması ve tek hdmi girişi olmasını söyleyebilirim.
merdovv Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #32 tanox dedi: Beğendiniz mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben indirimden almıştım. Memnunum. HDR profili indirip yükledim GitHub'dan.
tanox dedi: Beğendiniz mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben indirimden almıştım. Memnunum. HDR profili indirip yükledim GitHub'dan.
Fleew667 Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 187 27 Mayıs 2025 #33 tanox dedi: Beğendiniz mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... İdare eder ortalama bir monitör. Bir senedir sorunsuz kullanıyorum.
tanox dedi: Beğendiniz mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... İdare eder ortalama bir monitör. Bir senedir sorunsuz kullanıyorum.