Bunlar için 32' daha iyi olur. Kendimin de kullandığı ve her şeyiyle harika olan monitör linkini koyuyorum;Ben monitörü Xbox ve /PS5 icin düşünüyorum
Evet aslinda gönlümde bu monitör var . Ama 32' biraz korkutuyor gözümüBunlar için 32' daha iyi olur. Kendimin de kullandığı ve her şeyiyle harika olan monitör linkini koyuyorum;
Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Forumda herkes bunu söylüyor ama 2 aylık kullanımdan sonra küçük bile geliyor. FPS oyunları da oynuyorum arada ve herhangi bir sıkıntı. CS GO'da 3000 saati olan birisi olarak söylüyorum bunu. Hikaye oyunlarına zaten diyecek bir şey yok harika.Evet aslinda gönlümde bu monitör var . Ama 32' biraz korkutuyor gözümü
Aslında ben de Dell G3223D monitörü almaya karar verdim ama 32 inç kullanmadım daha önce. 1440p 165hz monitöre ihtiyacım var. 32 inç çok iyi bir ekran aslında işlerim için. Ama ara sıra Valorant veya CSGO oynuyorum sıkıntı çıkarır mı emin olamadım. Bu yüzden Dell G2724D modelini buldum araştırırken. Hem de çok yeni girmiş pazara. Acaba nasıl yapsak. Tek farkı Dell G3223D modelinde 1.07 milyar renk sayısı ve 10 bit (8+A-FRC) renk derinliği varken Dell G2724D bu modelde renk derinliği bilgisine ulaşamadım. Renk sayısı da 16.7 milyon
Bu fiyat bandında HDR cidden iyi olan bulamazsınız. G3223D kullanıyorum. Kral monitör eksiği yok fiyatına göre.27" Dell G2724D - Specifications
Specifications of Dell G2724D. Display: 27 in, IPS, W-LED, 2560 x 1440 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 400 cd/m², Static contrast: 1000 : 1, Refresh rate: 48 Hz - 165 Hz, sRGB: 99 %, Dimensions: 611.9 x 363.13 x 66.41 mm, Weight: 3.66 kg.www.displayspecifications.com
8bit.
Ayrica bunu buldum sadece ve Amazon yorumlari biraz . Genel olarak herkes memnun, 3.5mm jack yok sadece ve HDR zayıf.
Dell G2724D review: The new standard bearer for budget gaming monitors
The new standard bearer for budget gaming monitorswww.pcworld.com
Ben Dell garantisinden dolayi buna karar verdim gibi ,
Gaming.gen.tr
Veya Hepsiburada ( beta plus ) satıcısı.. hsngisi daha az baş agritir bir sorunda ona karar veremedim .
Belki siz bu konuda tecrübeleriniz ile yardimci olursunuz .
Yüksek ihtimalle 32 inç olan modeli alacağım. Umarım hızlıca alırım. Tecrübelerimi paylaşmayı çok isterim. @GRBreakpoint hocamın da dediği gibi bu monitör gördüğüm kadarıyla fiyatına göre en iyisi. çok seçenek olabilmesi için epey araştırma yaptım acaba daha iyisini bulabilir miyim diye ama bu fiyata başka bulamadım. 27 inç olanın da renk derinliği ve renk sayısı nispeten az. tek düşüncem 32 yerine aynı özelliklerde 27 bulabilir miyim idi. ama bulamıyorum27" Dell G2724D - Specifications
Specifications of Dell G2724D. Display: 27 in, IPS, W-LED, 2560 x 1440 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 400 cd/m², Static contrast: 1000 : 1, Refresh rate: 48 Hz - 165 Hz, sRGB: 99 %, Dimensions: 611.9 x 363.13 x 66.41 mm, Weight: 3.66 kg.www.displayspecifications.com
8bit.
Ayrica bunu buldum sadece ve Amazon yorumlari biraz . Genel olarak herkes memnun, 3.5mm jack yok sadece ve HDR zayıf.
Dell G2724D review: The new standard bearer for budget gaming monitors
The new standard bearer for budget gaming monitorswww.pcworld.com
Ben Dell garantisinden dolayi buna karar verdim gibi ,
Gaming.gen.tr
Veya Hepsiburada ( beta plus ) satıcısı.. hsngisi daha az baş agritir bir sorunda ona karar veremedim .
Belki siz bu konuda tecrübeleriniz ile yardimci olursunuz .
Hocam monitör harika diyorum al geç. 3 aydır kullanıyorum şuanda 32' 24' gibi geliyor bana.Yüksek ihtimalle 32 inç olan modeli alacağım. Umarım hızlıca alırım. Tecrübelerimi paylaşmayı çok isterim. @GRBreakpoint hocamın da dediği gibi bu monitör gördüğüm kadarıyla fiyatına göre en iyisi. çok seçenek olabilmesi için epey araştırma yaptım acaba daha iyisini bulabilir miyim diye ama bu fiyata başka bulamadım. 27 inç olanın da renk derinliği ve renk sayısı nispeten az. tek düşüncem 32 yerine aynı özelliklerde 27 bulabilir miyim idi. ama bulamıyorum
Ben de gaza geldim 32" olani alacağımHocam monitör harika diyorum al geç. 3 aydır kullanıyorum şuanda 32' 24' gibi geliyor bana.