Dell G2724D nasıldır?

Monitörü yaklaşık 2 haftadir kullanıyorum genel olarak çok memnunum. Standı gayet sağlam görüntü şık. HDR bana çok karanlık geldiği için kullanmıyorum.
 
Hocam bende aldım dün geldi görüntü ayarlariniz nasıl? Nasıl yaptınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan nasıl kalibre edeceğinize bakabilirsiniz. Şu an SSD ile bir sorun yaşıyorum. O yüzden tam bakamıyorum. Ön ayarları gayet iyi ama tabii daha iyi renk doğruluğu için ayar yapabilirsiniz.

Rtings sitesin de bu monitörle ilgili bir ICC profili var. Profili oradan indirebilirsiniz.
 
Bir sorun var. Ya farkedemiyorsunuz ya da sizde böyle bir sorun yok. Aşağıda görselde reddit kullanıcısının fotoğrafını paylaşıyorum. Soldaki G2724D olan. Dikkat ederseniz ekranın yanlarına bakınca tam olarak siyahlıkta değil bir parlaklık düşüklüğü bir soluklaşma gibi bir sorun var. Diğer renklerde belli olmuyor ama beyazlarda çok dikkat çekiyor.
 

Dosya Ekleri

  • dell-g2724d-left-vs-dell-s2721dgf-right-color-calibration-v0-dcai1al547sb1.jpg
    dell-g2724d-left-vs-dell-s2721dgf-right-color-calibration-v0-dcai1al547sb1.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 221
Bir sorun var. Ya fark edemiyorsunuz ya da sizde böyle bir sorun yok. Aşağıda görselde Reddit kullanıcısının fotoğrafını paylaşıyorum. Soldaki G2724D olan. Dikkat ederseniz ekranın yanlarına bakınca tam olarak siyahlıkta değil bir parlaklık düşüklüğü bir soluklaşma gibi bir sorun var. Diğer renklerde belli olmuyor ama beyazlarda çok dikkat çekiyor.

Fotoğrafta tam olarak seçilemiyor. Ama ekranın yanlarına doğru biraz da koyuluk var. Rahatsız edici değil rtings incelemesinde bundan bahsediyordu.
 
Çok enteresan bahsettiğiniz şey kirli ekran etkisi ise tabii monitöre düz bir açıdan bakınca sol ve sağ kenarlar da koyulaşma var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı