Dell G2724D nereden alınır?

Bütçe
8000

yigita11

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Dell G2724D
Merhaba bu monitörü almaya karar verdim. Fakat hangi siteden alırsam herhangi bir sorunda daha yardımcı olunur tam emin olamadım. Teknosa'da en uygun fiyat. Hepsiburada Trendyol ve Teknosa satıcı firma aynı zaten Beta Plus. Gaming.gen var bir de bunların yanında. Dediğim gibi hangi siteyi tercih etmem en mantıklı olur alan arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi?

Teşekkürler şimdiden. Monitör hakkında da düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi aynı satıcı (beta Plus da gaming.gen.tr yani). Ama Dell'in bu modeli hakkında bir arkadaş böyle dedi:

Hocam anladım yani bir sürü de üllkemizde iyi yorum var. Araştırdığım her monitöre rezalet diyen insanlar çıkıyor. Artık alıp deneyip beğenmezsem iade etmem gerekiyor herhalde anladığım. Başka 7 bin bandında alternatif de bulamadım maalesef alacağım o yüzden. Teknosa'dan almayı düşünüyorum iade konusunda evimin altında olduğundan yardımcı olabilirler belki. Teşekkür ederim gene de umarım bana "rezalet panel" gelmez. Bir de rezalet yorumu pek açıklayıcı değil parlaklık değerleri düşük olduğu söyleniyor başka sayfalarda yeni panelin fakat ghosting ya da ölü piksel olmadıkça benim açımdan harika bir renk ve parlaklığa pek gerek yok bu fiyata öyle bir arayışım da yok yoksa 35 bin TL'lik bir panele göre tabii ki "rezalet" olabilir. Diğer arkadaş görür umarım :D
İyi günler.

Hocam anladım yani bir sürü de üllkemizde iyi yorum var. Araştırdığım her monitöre rezalet diyen insanlar çıkıyor. Artık alıp deneyip beğenmezsem iade etmem gerekiyor herhalde anladığım. Başka 7 bin bandında alternatif de bulamadım maalesef alacağım o yüzden. Teknosa'dan almayı düşünüyorum iade konusunda evimin altında olduğundan yardımcı olabilirler belki. Teşekkür ederim gene de umarım bana "rezalet panel" gelmez. Bir de rezalet yorumu pek açıklayıcı değil parlaklık değerleri düşük olduğu söyleniyor başka sayfalarda yeni panelin fakat ghosting ya da ölü piksel olmadıkça benim açımdan harika bir renk ve parlaklığa pek gerek yok bu fiyata öyle bir arayışım da yok yoksa 35 bin TL'lik bir panele göre tabii ki "rezalet" olabilir. Diğer arkadaş görür umarım :D
İyi günler.
Şimdi eğer evinizin altında Teknosa varsa satıcı başka olduğu için iadeyi kabul etmeyebilirler. O konuda en iyisi Amazon Türkiye satıcılı bir tane bulmak. Teknosa'nın kendisinden de monitör aldım. Sorunlu çıkınca hiç uğraştırmadan geri almışlardı.

Gelince kutuya dikkat edin.

Şimdi eğer evinizin altında Teknosa varsa satıcı başka olduğu için iadeyi kabul etmeyebilirler. O konuda en iyisi Amazon Türkiye satıcılı bir tane bulmak. Teknosa'nın kendisinden de monitör aldım. Sorunlu çıkınca hiç uğraştırmadan geri almışlardı.

Gelince kutuya dikkat edin.
Teşekkürler. Ben bu modelden vaz geçtim Samsung'un

27" Odyssey G5 G50D​

modelini amazon üzerinden alıcağım. Yeni bir monitörmüş yorumları kötü durmuyor ghostingden kimse bahsetmemiş. Sadece Nvidia ekran kartı kullanmaktayım fakat bu monitörde g-sync desteği yok lazım mı pek bilmiyorum şuan ki monitörümde de yok herhangi bir yırtılma olmuyor. Siz ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım sizce?

Teşekkürler. Ben bu modelden vaz geçtim Samsung'un

27" Odyssey G5 G50D​

modelini amazon üzerinden alıcağım. Yeni bir monitörmüş yorumları kötü durmuyor ghostingden kimse bahsetmemiş. Sadece Nvidia ekran kartı kullanmaktayım fakat bu monitörde g-sync desteği yok lazım mı pek bilmiyorum şuan ki monitörümde de yok herhangi bir yırtılma olmuyor. Siz ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım sizce?
Freesync monitörde G sync açılabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben o konuda da yazdım. 27 inç alınacaksa ve bütçe bu civarlardaysa Msi g274qpf e2 veya Samsung G5 LS27DG502EUXUF alınabilir. Msi'da artı olarak type c yuvası da var ve parlaklık 50 nit daha yüksek. İkisinin de incelemeleri güzel.

Msi da kısa süre önce 7700 TL'den Amazon tarafından satıldı. Onu da takip edin Amazon'da. Samsung G5 LS27DG502EUXUF'in ise satıcısı farklı ama göndericisi Amazon. Bu durumda Amazon'un o müthiş desteğine sahip olabilir misiniz bilmem🙂.

Nitekim yarın kara, muhteşem, müthiş, gülümseten cuma🙂. Gece 12'den sonra siteleri kontrol etmeye başlayın 🙂.

Freesync monitörde G sync açılabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben o konuda da yazdım. 27 inç alınacaksa ve bütçe bu civarlardaysa Msi g274qpf e2 veya Samsung G5 LS27DG502EUXUF alınabilir. Msi'da artı olarak type c yuvası da var ve parlaklık 50 nit daha yüksek. İkisinin de incelemeleri güzel.

Msi da kısa süre önce 7700 TL'den Amazon tarafından satıldı. Onu da takip edin Amazon'da. Samsung G5 LS27DG502EUXUF'in ise satıcısı farklı ama göndericisi Amazon. Bu durumda Amazon'un o müthiş desteğine sahip olabilir misiniz bilmem🙂.

Nitekim yarın kara, muhteşem, müthiş, gülümseten cuma🙂. Gece 12'den sonra siteleri kontrol etmeye başlayın 🙂.

evet msi cok guzel bi monitörmüs ona karar verdim ama amazonda yok şu an sorun degil baska yerden alırım. şu an aklıma takılan 27 inch büyük mü gelir acaba 24 den geçicem daha net ve daha iyi renkler olması adına geçiyorum aslında sadece de 3 inchlik büyüklük rahatsız etmez herhalde hikaye oyunları oynicam zaten de.

evet msi cok guzel bi monitörmüs ona karar verdim ama amazonda yok şu an sorun degil baska yerden alırım. şu an aklıma takılan 27 inch büyük mü gelir acaba 24 den geçicem daha net ve daha iyi renkler olması adına geçiyorum aslında sadece de 3 inchlik büyüklük rahatsız etmez herhalde hikaye oyunları oynicam zaten de.
Büyüklük kısmına çok bir şey diyemeyeceğim. Hani derim ama kişiden kişiye ve baktığınız mesafeden değişiyor vs. Ben ikisini de kullandım yani ama arada ahım şahım bir boyut farkı görmedim. Siz yine videolardan bakarsınız.

İyi günler.
O konudaki yazan “arkadas” benim ki yazdiklarim da oyle toplama alelade argumanlar degil. Alti dolu olan seyler. Bugun bakin cogu 2724 kullanicilarina ilk alanlar gayet memnun digerlerinde sikayetler var. Egitimli olmayan bir goz tabiki anlayamayacaktir bu dediklerimi. Philips envia o monitorun tirnak icinde belirtiyorum “suanki halinden” cok daha iyi bir monitor DELL bu monitoru piyasaya cok iyi surup daha sonradan panelini 1 degil 2 Kez kalitesizlestirerek dolandiriciligini tescillemiş oldu. Ki fiyat grafigine de baktiginizda dedigim olay orayi de etkilemis gözüküyor. turkiyede suanki fiyati 1 yil onceki fiyatindan daha ucuz olan bir cihaz gosterin bana. Ayni sekilde elinde olcum aleti olan arkadaslar da olcup bu monitorun kagit uzerindeki verileri vermedigini kanitladi.@root61 mesajimi alintilayip yaydiginiz icin tesekkur ederim bu model hakkinda herkes bilinclenmeli, tuketici olarak verdigi meblagnin karsligini almali

O konudaki yazan “arkadas” benimki yazdiklarim da oyle toplama alelade argumanlar degil. Alti dolu olan seyler. Bugün bakin cogu 2724 kullanicilarina ilk alanlar gayet memnun digerlerinde sikayetler var. Egitimli olmayan bir goz tabii ki anlayamayacaktir bu dediklerimi. Philips envia o monitorun tirnak icinde belirtiyorum “şu anki halinden” cok daha iyi bir monitor Dell bu monitoru piyasaya cok iyi surup daha sonradan panelini 1 degil 2 kez kalitesizlestirerek dolandiriciligini tescillemiş oldu. Ki fiyat grafigine de baktiginizda dedigim olay orayi de etkilemis gözüküyor. Türkiye'de şu anki fiyati 1 yil onceki fiyatindan daha ucuz olan bir cihaz gosterin bana. Ayni sekilde elinde olcum aleti olan arkadaşlar da olcup bu monitorun kagit uzerindeki verileri vermedigini kanitladi.@root61 mesajimi alintilayip yaydiginiz icin teşekkür ederim bu model hakkinda herkes bilinclenmeli, tuketici olarak verdigi meblagnin karsligini almali

Dell'deki panel degisikliklerini biliyorum yazıyor her yerde MSI da karar kıldım sadece gerek var mı 27 inche 24 yetiyor mu onu kendi içimde sorguluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı