Dell G2724D vs MSI G274QPF-QD

Bütçe
10.000
Bende çok fark göremiyorum monitörler arasında bir de bunları satan betaplus gamin gen laptop com tr hep aynı yer niye bu kadar farklı adresleri var anlayamadım satıcıda bir sıkıntı olmuyor değil mi?

Ben bir sıkıntı yaşamadım. Servislik işim de olmadı o kısımlarını bilemiyorum.

Bende çok fark göremiyorum monitörler arasında birde bunları satan betaplus gamin gen laptop com tr hep aynı yer niye bukadar farklı adresleri var anlayamadım satıcıda bir sıkıntı olmuyor değilmi
Gaming gen tr mağazasından direk gidip satın aldım. Güvenilir.
Birde aw nin display port dan 10 bit verdiği söylenmişti g modelindede böylemi, arka ışıkları nasl acaba arka fona hafifde olsa aydınlatma yapıyormudur, hdr parlaklığı aw nin birazdaha yüksek bu arada
G2724d de dp ile 165 hz 10 bit desteği veriyor.

Eyvallah hocam bunların mahza ismi betaplus mu aynılar mı acaba?

Laptop, Gaming gen normal internet site adları. Gaming gen olarak mağazası da var. Betaplus fatura adları.

Sırf arkasında RGB LED var diye 5000 lira fark ödemeyin. Hatta bir IPS monitöre yüksek Hz değerleri haricinde yüksek meblalar vermeyin. 10 binlik ile 20 binlik monitörde genelde Hz dışında aradaki fiyat farkında değecek çok fark olmuyor.

20k bantlarına çıkacaksanız zaten biraz daha zorlayıp OLED veya Mini LED alın.

Hocam oled 30 bin tl, mini led de tr de yok sanırım, aslında ben 8 senedir gsync modüllü acer kullanıyorum onuda amazon abd den getirtmiştim şuan tr ye gönderilen acer yok olsa yine acer alırdım

Hocam oled 30 bin tl, mini led de tr de yok sanırım, aslında ben 8 senedir gsync modüllü acer kullanıyorum onuda amazon abd den getirtmiştim şuan tr ye gönderilen acer yok olsa yine acer alırdım
Genel anlamda evet birkaç model dışında yok. Önümüzdeki 3-5 seneye yaygınlaşacak. Yaygınlaşana kadar idareten ortalama bir IPS panel kullanılır. Ama bir IPS panele asla 20-25 bin gibi bir para verilmemeli. Yenileme hızlarını bir kenara koyarsak 10 bin liralık bir IPS monitörle 20 bin liralık model arasında çok bir fark yok.

HDR özelliğini kullanmıyorum aşırı zorlama aydınlık gibi geliyor MOBA kullanıyorum. Bir daha olursa Gaming gen TR'den alışveriş yapacağımı sanmıyorum müşteri hizmetleri aşırı kötü arayacağım dedikleri halde aramıyorlar. Birkaç gün sonra arıyorsun gün içinde aranacaksın dedikleri halde 3 gün sonra bile aranmıyorsun. İmkanı olan başka yerden alsın satış sonrası hizmetleri çok kötü marka iyi ama Gaming gen TR kötü diyebilirim. Dell marka bir şey alacaksanız gaming.gen.tr yerine başka bir yerden alın.

Başka yerdede yok bu monitörler şuan maalesef sizin ne gibi sıkıntınız olmuştu

Ebrar bilgisayar gibi yerlerdede var ak akçede bakabilirsin OSD menüsü İngilizce Türkçe yapılmasını istemiştim ama geri dönüş yapacağım söyleyip yapmıyorlar.

Ebrar bilgisayar gibi yerlerdede var ak akçede bakabilirsin OSD menüsü İngilizce Türkçe yapılmasını istemiştim ama geri dönüş yapacağım söyleyip yapmıyorlar.
Ebrar farklımı bilemedim, bide o türkçe menü işini yazılım atıp yapılmıyormu orjinalinde türkçe yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…