Dell G2724D vs MSI G274QPF-QD

Bütçe
10.000
Ebrar farklımı bilemedim, bir de o Türkçe menü işini yazılım atıp yapılmıyor mu orijinalinde Türkçe yok sanırım

Yani Gaming'den almada adamlar arayacağım söyleyip aramıyorlar güya Dell email atacak bana dönüş yapacaklar yok. Önceden sistem aldık kuzene 8 9 günde geldi normalde 3 iş gününde gelmesi gereken kasa. Satış sonrası hizmet kötü benim puanım eksi bu firmaya.

Yani Gaming'den almada adamlar arayacağım söyleyip aramıyorlar güya Dell email atacak bana dönüş yapacaklar yok. Önceden sistem aldık kuzene 8 9 günde geldi normalde 3 iş gününde gelmesi gereken kasa. Satış sonrası hizmet kötü benim puanım eksi bu firmaya.

Hocam Türkçe bekletiniz güzel de kelimeleri Google Translate vs. kullanınca da mı olmuyor, anlaşılmıyor mu? OSD üzerinden yapılabilecek pek bir ayar yok zaten.

Hocam Türkçe bekletiniz güzel de kelimeleri Google Translate vs. kullanınca da mı olmuyor, anlaşılmıyor mu? OSD üzerinden yapılabilecek pek bir ayar yok zaten.

OSD menüsü her normal monitör gibi Türkçe olmasını bekliyorum sadece ama Türkiye düstribütörü oldukları halde bu iş için hiçbir ilerleme kaydetmeyen Gaming gen TR sağ olsun. Satış sonrası verdikleri sözleri tutmayan ve verdikleri sözleri tutmayan bu firmadan olduğunca uzak durun derim.

OSD menüsü her normal monitör gibi Türkçe olmasını bekliyorum sadece ama Türkiye düstribütörü oldukları halde bu iş için hiçbir ilerleme kaydetmeyen Gaming gen TR sağ olsun. Satış sonrası verdikleri sözleri tutmayan ve verdikleri sözleri tutmayan bu firmadan olduğunca uzak durun derim.

Dell ile görüştünüz mü?

@spikespiegel104 @Dalessandro monitörün 165 Hz olduğunu biliyorum ama kutunun yan tarafında 180 Hz yazıyormuş. Sizde de mi öyle?

Dell Cares Twitter yanıtı:

Dosya Ekleri

• Dell Cares.png
    Dell Cares.png
    202,4 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Yok ulaşamadım verdikleri numara değişmiş aradığım yerdende ulaşamadım , zaten kendilerinde numarası yok heralde bişey diyemem. Ayrıca senın aldığın model 165 hz destekli benim aldığım 180hz.
Siz aw2724dm mi aldınız, monitörden memnunmusunuz, ışık sızması ne durumda, bide monitör arka logo ışıkları hafifde olsa aydınlatma yapiyormu

Yok ulaşamadım verdikleri numara değişmiş aradığım yerdende ulaşamadım, zaten kendilerinde numarası yok herhalde bir şey diyemem. Ayrıca senın aldığın model 165 Hz destekli benim aldığım 180Hz.

Benim o yanıtım size değildi. Kutuda bir sorun olduğunu belirtmiştim üstteki yanıtlarda. Onu sordum G2724D modeli alanlara, Dell twitter hesabından aldığım yanıtı ekledim.

Evet o modeli aldım görüntüsü güzel görüntü kalitesi @Saint Lucia önerdiği anladığı için onun önerdiği için aldım. OSD menüsü çok aceleye gelmiş gibi kaliteli özellikle Türkçe olmaması sevemedim. Işık sızması gibi şeyler görmedim yani olsa da rahatsız edecek gibi değil ghosting filan baktım daha çok genelde. Gaming gen TR müşteri hizmetleri çok kötü satış sonrası hizmetleri berbat 2 defa döneceklerini söyleyip dönmediler gördüğüm en kötü bilindik firma...

Evet o modeli aldım görüntüsü güzel görüntü kalitesi @Saint Lucia önerdiği anladığı için onun önerdiği için aldım. OSD menüsü çok aceleye gelmiş gibi kaliteli özellikle Türkçe olmaması sevemedim. Işık sızması gibi şeyler görmedim yani olsa da rahatsız edecek gibi değil ghosting filan baktım daha çok genelde. Gaming gen TR müşteri hizmetleri çok kötü satış sonrası hizmetleri berbat 2 defa döneceklerini söyleyip dönmediler gördüğüm en kötü bilindik firma...
Sizin ne gibi talebiniz oldu firmadan, bu monitörü satan bide ebrar bilgisayar var ondan da çok iyi bahsetmiyolar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı