Dell G3 vs Monster Abra

Tuncaytlks

Hectopat
F285516C-0C6C-4330-BF90-E9567DBDC6E8.png
E232B823-D61E-4ECB-AA63-65D92DBF4524.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi sorunlar acaba söyleyebilir misiniz?
Öncelikle kasası gerçekten kalitesiz. Hem Vatan'da elime aldığımda görmüştüm, hem de YouTube'daki inceleme videolarında çokça bahsedilen bir durum.

Klavyesi normalin de üstünde içine çöküyor, çok esniyor yani. Bu da oyun oynarken rahatsız edebilir.

Ekranı, aynı fiyat bandındaki laptoplara göre geride maalesef.

Soğutması, Monster'a göre daha küçük. YouTube'daki bir kaç incelemede, yüksek sıcaklık sorunu yaşayanlar olmuştu.

Dell G5 ve G7 serisi alınabilir, ama G3 serisi pek alınabilir değil bana göre.

Öncelikle kasası gerçekten kalitesiz. Hem Vatan'da elime aldığımda görmüştüm, hem de YouTube'daki inceleme videolarında çokça bahsedilen bir durum.

Klavyesi normalin de üstünde içine çöküyor, çok esniyor yani. Bu da oyun oynarken rahatsız edebilir.

Ekranı, aynı fiyat bandındaki laptoplara göre geride maalesef.

Soğutması, Monster'a göre daha küçük. YouTube'daki bir kaç incelemede, yüksek sıcaklık sorunu yaşayanlar olmuştu.

Dell G5 ve G7 serisi alınabilir, ama G3 serisi pek alınabilir değil bana göre.
Tamam teşekkür ederim düşüneceğim.

Tamam teşekkür ederim düşüneceğim.
G3 hakkında bu kadar rahat konuşuyorum, zira ben de almayı düşünüyordum.

Fiyatı itibariyle çok iyi bir seçenek gibi ortaya çıkıyor. Ama maalesef malzemeden kısmışlar.

Dell G5 ve G7 modellerini bildiğim için, G3 de onlar gibidir sanıyordum. Ama cidden tatmin edici değil.

Monster daha iyi bir seçenek gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı