Dell G315 vs Monster Abra A7 V11.1

Ben bu iki seçenek arasından Dell derim, kendim de 7577 adlı modelini kullanmaktayım. Ayrıca laptop ekranlarının IPS olmasına aldanmayın, laptop'umun ekranı IPS, fakat Samsung CF396 VA panelli monitörümden göz ile görülebilir bir şekilde daha düşük sRGB kapsama yüzdesine ve renk doygunluğuna sahip.

O zaman bu iyi olmalı. :) ( Fiyat artırmaya gerek yok HDD sonradan takarsın. )
6 sene Casper illeti çektim, bir daha bulaşacağımı sanmıyorum. :) Teşekkürler tekrardan. :)

Ben bu iki seçenek arasından Dell derim, kendim de 7577 adlı modelini kullanmaktayım. Ayrıca laptop ekranlarının IPS olmasına aldanmayın, laptop'umun ekranı IPS, fakat Samsung CF396 VA panelli monitörümden göz ile görülebilir bir şekilde daha düşük sRGB kapsama yüzdesine ve renk doygunluğuna sahip.
10.000 TL bandına kadar ekranlardan bir şey beklememek gerekiyor. Zaten ekranlara çok da takılmış değilim, zira bu fiyatta yada biraz üstünde çoğunlukla böyle. :)

O zaman bu iyi olmalı. :) ( Fiyat artırmaya gerek yok HDD sonradan takarsın. )
Cısss... Cahilce bir yorum. Casper almayın/aldırmayın.
Hocam size şöyle söyleyeyim. Amcam 20 senenin bilgisayarcısı bilgisayar bölümü mezunu herkese Dell aldırıyor. Bilgisayar mühendisliği okuyorum bölüm başkanımız olan hocamız herkese Dell aldırıyor. F/P konusunda rakipsiz.Son 2-3 senedir piyasada üst segment modelleri yoktu diyebilirim.Dönüşü sevindirdi. G3xx serisinde bahsettiğiniz problemleri yaşar mısınız bilmiyorum. Ama o fiyat segmentinde rakip laptoplarda olmayan çift fan konumlandırması ve mesh tasarım soğutma konusunda sizi üzmez :)
Dipnot: Sadece diğer amcam kullandığı Dell bilgisayarından memmun değil. Muhtemel sebebi olarak SSD içermemesinden kaynaklı anormal bir kasma var bilgisayarda. Ama onun haricinde Dell alıp da pişman olanı görmedim pek :) İstisnalar kaideyi bozmaz der iyi forumlar dilerim.
Dipnot 2: Kendim kullanmış olduğum efsane N5010 modeli tecrübemi de yazayım. 7 seneye yakın kullanıldı. Kasasında kozmetik soyulmalar dışında zerre problemim yoktu. Ne yazık ki 7. senesinde ekranını kırmam ve akabinde talihsiz bir şekilde ekran kartı arızası vermesi ile teknoloji mezarlığımın yolunu tuttu :)

Son düzenleme:
Iste o konuda bir fikrim yok. Lenovo L340 kullaniyorum. Garanti klavuzunda degistirilebilir parcalar listesi icin kullanim klavuzuna bakin diyor. Kullanim klavuzu da servis manual'ine bakin diyor. Orada da sadece guc adaptoru ve guc kablosunun degistirilebilir listesinde oldugu gorunuyor. Yani kendi cihazima RAM taksam garanti bitecek. O konuyu dikkatli arastirin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı