Dell G315 3579 ısınıyor

CPUmentor

Decapat
CPU sıcaklığım 100 dereceleri görüyor. ThrottleStop'la voltaj düşürme uyguladım, termal macunu değiştirdim ama olmuyor.
  • Dell G315 3579.
  • İşlemci i7 8750H.
Termal macunun üstünde 1-8/w-k yazıyordu. Galiba kötüymüş, o yüzden yeni bir tane daha sipariş ettim (Cooler Master HTK-002-U1-GP)

Not: Macunu ben sürdüm, bu arada içini falan açarken bir şeyi yanlış yapmış olma ihtimalim var mı?
Not2: Macun sürmeden önce sanki daha az ısınıyordu.

Son düzenleme:
CPU sıcaklığım 100 dereceleri görüyor. ThrottleStop'la voltaj düşürme uyguladım, termal macunu değiştirdim ama olmuyor.
  • Dell G315 3579.
  • İşlemci i7 8750H.
Termal macunun üstünde 1-8/w-k yazıyordu. Galiba kötüymüş, o yüzden yeni bir tane daha sipariş ettim (Cooler Master HTK-002-U1-GP)

Not: Macunu ben sürdüm, bu arada içini falan açarken bir şeyi yanlış yapmış olma ihtimalim var mı?
ThrottleStop ayarlarınızı atar mısınız? Belki yardımı olacak bir şey önerebilirim. FIVR sekmesi ile ana ekranı atın hocam.

Macunu nasıl uyguladınız? Uyguladıktan hemen sonra mı bu değerleri gördünüz?

Evet uyguladıktan hemen sonra aldım bu değerleri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ali abinin videosundan yola çıkarak yaptım her şeyi birebir.
Macunu ince sürmüş olabilirsin fan tozla dolmuş olabilir.

Şimdi tekrar açtım ve bayağı sürdüm sonuç değişmedi maalesef.

Bilgisayarı tamamen açıp tozlarını alman gerek tıkanmış hava alamıyor olabilir üstelik macunu çok kalında sürmemen lazım orta olacak.

Fan ve iç temizliği hakkında çok bir bilgim yok rehber bir kaynak var mı?
ThrottleStop ayarlarınızı atar mısınız? Belki yardımı olacak bir şey önerebilirim. FIVR sekmesi ile ana ekranı atın hocam.
ThrottleStop ayarlarınızı atar mısınız? Belki yardımı olacak bir şey önerebilirim. Fıvr sekmesi ile ana ekranı atın hocam.

Şu an bir şey fark ettim. ThrottleStop aktif değil çalışmıyormuş ve çalıştıramıyorum.

Dosya Ekleri

• aa.PNG
    aa.PNG
    142,3 KB · Görüntüleme: 58
  • aa1.PNG
    aa1.PNG
    248,3 KB · Görüntüleme: 59
  • aa2.PNG
    aa2.PNG
    243,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Fan ve iç temizliği hakkında çok bir bilgim yok rehber bir kaynak var mı?

Şu an bir şey fark ettim. ThrottleStop aktif değil çalışmıyormuş ve çalıştıramıyorum.
Hocam eski sürüm. Yeni sürümünü yükleyin. Bir çok cihaz için daha destek geldi. Yenisini yükleyin. Çalıştırma işini ise hallederiz tekrardan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı