Dell G315 RAM yükseltme

Satamam çünkü herhangi bir garanti durumunda orijinal parçalar takılı olmaz zorunda yani onlar zaten duracak almışken de 16GB almak mantıklı değil mi

Bildiğim kadarıyla HDD ve RAM garanti dahilinde değiştirilebiliyor. Tabii firmanın bu konudaki politikasına bağlı. Ben yıllar önce Asus almıştım, onlar sorun etmiyorlardı mesela.

Merhaba Dell g315 yeni model almayı ve yükseltme yapmayı düşünüyorum. İçinden çıkan 4x2 yerine 2 tane crucial 8gb DDR4 2666MHz takıp dual channel 16gb ram olmasını istiyorum. Ssd olarak içinde bulunan yada satıcıların taktığı ıntel 660p (hızı düşük :1500MB-1000MB/s ) yerine Corsair MP510 480GB 3480MB/sn-2000MB/sn takmak istiyorum. Bunları son kullanıcı olarak ben yaptığımda da garanti sorun çıkarmaz sanırım. Tüm sistemi 6.9464 tl'ye kurabiliyorum. Sormak istediğim bahsettiğim ürünler arasında uyum problemi yaşarmıyım? Stabilliği bozacak herhangi bir şey varmı bu ürünlerde? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı