Dell G315 vs Monster Abra A7 V11.1

Makaleler
110
Merhaba.

6000TL - 6500TL bandında bir laptop bakıyorum.

Oyun oynamıyorum, fakat fotoğraf ve video düzenliyorum, bu nedenle bileşenleri önemli.

Dell G315 ile Monster Abra A7 V11.1 arasında kaldım.

Dell ürün linki:

Monster ürün linki:

Şu an Monster'ın 17 inç ekranı dışında cezbedici yanı yok gibi.

Uzun süre Dell Vostro laptop kullandım ve taş gibiydi.

Monster laptobun Türk malı olması beni kuşkulandırıyor, ama özellikleri güzel görünüyor.

Dell G3xx serisinde ısınma ve plastiğin oynaması sorunları varmış sanırım.

İki bilgisayarın plastik kalitesi aynı gibidir, sanırım.

Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. :)

Son düzenleme:
Hocam fotoğraf ve video işleri için IPS ekran çok önemli bir unsur bence. Dell IPS ekran sunuyor ve depolama içinde ayrıca 1 TB'lik HDD sunuyor. Ekranı 15.6 olduğu için pikseller daha yoğun olacak, bu da daha net bir görüntü elde etmenizi sağlayacak. Tercihim Dell olurdu.

Hocam fotoğraf ve video işleri için IPS ekran çok önemli bir unsur bence. Dell IPS ekran sunuyor ve depolama içinde ayrıca 1 TB'lik HDD sunuyor. Ekranı 15.6 olduğu için pikseller daha yoğun olacak, bu da daha net bir görüntü elde etmenizi sağlayacak. Tercihim Dell olurdu.
Yarın Monster'a bakmaya gideceğim. Arkadaşlarımda kullananlar var ve memnunlar, ama ben bir türlü ısınamadım...

Şu an Dell'e daha yakın gibiyim.

Dell kasa kalitesi ve genel kalite olarak daha iyi hocam. Kaldırdılar mı bilmem ama bir ara Monster'in bakım videosu vardı YouTube'de . Bu kadar rezil bir bakım olamaz, eğer giden tüm laptoplara öyle bakım yapılıyorsa vay hallerine. Sizin yerinizde olsam Dell alırdım. Oyun oynamayacaksanız HP'lere de bakabilirsiniz. Muadillerine göre az da olsa uygun oluyor.

Hocam bende de Monster var, 2016 modeli A7 V6.4. Oyunlarda ve soğutma konusunda gerçekten çok başarılı. Hiçbir şikayetim yok, çokta memnunum. Ekranı da TN olmasına rağmen renkler gayet canlı. Ama sizin laptop almanızdaki ana sebep fotoğraf, video tarzı olunca özellik olarak baktığımda saydığım özelliklerle Dell'i daha yakın gördüm.

Hocam Monster'in 16.1 modelini kullandim. i5+1050 olmasina ragmen batarya 2-3 saat gidiyordu. Dell icin 6 saatten fazla diyorlar. Fakat ekrani IPS olsa da %60 civari sRGB destekliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı