Dell G315 vs MSI GF63

Kargoyu daha açmadım,hocam hepsiburada.com’dan 8750 tl ye aldım.şuan format atmaya gidiyorum
Hocam ben vatandan alacagım indirim bekleyeceğim kdv indirimi 4 gün önce vardı kaçırdık.Hepsiburada daha önceki telefon alımımda ayıplı ürün verip iade almadı.
Ama bende bundan alacagım gibi, kutusunu açınca görünümünden bir ufak video ekleyebilirseniz çok memnun olurum zira youtube de GL73 serisi için video görünmüyor i7 8750H serili değil mi cihazınız ?

Hocam ben vatandan alacagım indirim bekleyeceğim kdv indirimi 4 gün önce vardı kaçırdık.Hepsiburada daha önceki telefon alımımda ayıplı ürün verip iade almadı.
Ama bende bundan alacagım gibi, kutusunu açınca görünümünden bir ufak video ekleyebilirseniz çok memnun olurum zira youtube de GL73 serisi için video görünmüyor i7 8750H serili değil mi cihazınız ?
Hocam ınstagramdan(davutonderrr)ekle,video atayım 1-2 saat sonra laptop elime ulaşır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı