A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 30 Nisan 2019 #11 pctester01 dedi: oyun bu hocam hangi programları kurmalıyım Wolfteam Oyna – Ücretsiz FPS Oyunu İndir direkt link verirmisiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Download Visual C++ Redist Installer zip bunu kur.
pctester01 dedi: oyun bu hocam hangi programları kurmalıyım Wolfteam Oyna – Ücretsiz FPS Oyunu İndir direkt link verirmisiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Download Visual C++ Redist Installer zip bunu kur.
P pctester01 Decapat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 17 30 Nisan 2019 #12 AktifCan dedi: Download Visual C++ Redist Installer zip bunu kur. Genişletmek için tıkla... hocam virüslü dosya hatası alıyorum? ne için oluyor bu?
AktifCan dedi: Download Visual C++ Redist Installer zip bunu kur. Genişletmek için tıkla... hocam virüslü dosya hatası alıyorum? ne için oluyor bu?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 30 Nisan 2019 #13 pctester01 dedi: hocam virüslü dosya hatası alıyorum? ne için oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Hocam antivirüs'ü kapatıp kur. Kesinlikle virüssüz.
pctester01 dedi: hocam virüslü dosya hatası alıyorum? ne için oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Hocam antivirüs'ü kapatıp kur. Kesinlikle virüssüz.
P pctester01 Decapat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 17 2 Mayıs 2019 #14 AktifCan dedi: Hocam antivirüs'ü kapatıp kur. Kesinlikle virüssüz. Genişletmek için tıkla... maalesef sorun hala devam ediyor hocam pctester01 dedi: maalesef sorun hala devam ediyor hocam Genişletmek için tıkla... kurdum onu ama yinede aynı hata devam ediyor sorunum çözülmedi Son düzenleme: 2 Mayıs 2019
AktifCan dedi: Hocam antivirüs'ü kapatıp kur. Kesinlikle virüssüz. Genişletmek için tıkla... maalesef sorun hala devam ediyor hocam pctester01 dedi: maalesef sorun hala devam ediyor hocam Genişletmek için tıkla... kurdum onu ama yinede aynı hata devam ediyor sorunum çözülmedi
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 2 Mayıs 2019 #15 Hocam temiz kurulum yap. Sonra linkini attığım programı kur.