Symphony87
Decapat
Dell G317 GTX 1050 Ti ekran kartı olan modeli için düşüncelerinizi almak istiyorum. Bu ürünün ısınma sorununun olduğunu duydum ince bir tasarımı olduğu için ve incelemelerde ekran parlaklığı olarak da düşük görünüyor. Bu ürünü kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşabilirler mi? Bu model yerine eski model olmasına rağmen Dell 7577 GTX 1050 Ti modeli tercih edilebilir mi?
DELL G3 17 FB75D128F161C Notebook, Fiyat: 7.496 TLEskiden DELL Teknik Destek'de çalışıyordum. Daha detaylı yardımcı olabilmem için ürüne ait link ekler misiniz?
Bende çok kararsız kaldım 7577 nin bir üst modeli G3 daha iyidir dedim ama bende sizin gibi düşünüyorum. Teşekkürler yorumunuz içinOnun 1050 15 inclik surumunu siparis etmistim lanet olasi aras kargo saglam getirmedi.
Iade dedim direk hic imza falan atmadim. Ayrica tamamen ders icin almistim cok sik bir laptop. Bir de oyun laptopu falan oldugunu dusunmuyorum onun fanlari cok kucuk isinir. Tamamen tasarim laptopu o. Unutmadan sadece tek cikis ses portu var o laptopda. Yani ayrica bir jak alman lazim 2 ses jakini tek jak haline getirenden.
G3 1060 al daha guzel.DELL G3 17 FB75D128F161C Notebook, Fiyat: 7.496 TL
Bende çok kararsız kaldım 7577 nin bir üst modeli G3 daha iyidir dedim ama bende sizin gibi düşünüyorum. Teşekkürler yorumunuz için
Af edersin onda ses ve mikrofon cikisi var alinir o laptop. O fiyata MSI laptoplara da bakmani tavsiye ederim. Panele dikkat etmelisin. Dandik panel kullaniyorlar bazi serilerde.DELL G3 17 FB75D128F161C Notebook, Fiyat: 7.496 TL
Bende çok kararsız kaldım 7577 nin bir üst modeli G3 daha iyidir dedim ama bende sizin gibi düşünüyorum. Teşekkürler yorumunuz için
Dave Lee diye biri youtube da incelemesini yapmış bu laptop un ekran ve ısınma konusunda eh işte şeklinde yorumları var laptop ince olduğu için fanlarıda altta galiba o yüzden ısınma problemi çok olur diyolar itopyada 7000 TL ye satılıyodu en son. Bir de bu ürünü İtopyadan alıcam fakat güvenilir mi acaba?@Symphony87 linkini paylaştığın cihaz alınır. G3 cihaz daha yeni model ve daha güzel fakat fiyat farkı olacaktır. Isınma sorunları normaldir hemen hemen çoğu cihazda olur. Performans ayarlarını yapıp, BIOS ve chipset güncellemesi sonrasında bu sorun çözülür. Ayrıca bu cihazı aldıktan sonra dparca.com ile iletişime geçerek NBD garantisi satın alırsan tadından yenmez.
MSI lar baya pahalı fiyat performans bi laptop almak istiyorum 1060 ekran kartı da tuzlu yine siz G515 kullanıcısı olarak baya şikayetçi olmuşsunuz bu modelde çok farklı değil sadece 17.3 inch ekrana sahipG3 1060 al daha guzel.
Af edersin onda ses ve mikrofon cikisi var alinir o laptop. O fiyata MSI laptoplara da bakmani tavsiye ederim. Panele dikkat etmelisin. Dandik panel kullaniyorlar bazi serilerde.
Ulasmasi zor. Bir sorun olursa sıkınti. Amazon tr veya hepsiburada oneririm.Dave Lee diye biri youtube da incelemesini yapmış bu laptop un ekran ve ısınma konusunda eh işte şeklinde yorumları var laptop ince olduğu için fanlarıda altta galiba o yüzden ısınma problemi çok olur diyolar itopyada 7000 TL ye satılıyodu en son. Bir de bu ürünü İtopyadan alıcam fakat güvenilir mi acaba?
MSI lar baya pahalı fiyat performans bi laptop almak istiyorum 1060 ekran kartı da tuzlu yine siz G515 kullanıcısı olarak baya şikayetçi olmuşsunuz bu modelde çok farklı değil sadece 17.3 inch ekrana sahip
Guzel laptop ya valla param olsa alirdim benim PC muhendisi hocamda var o laptop cok dehset ama sarji hemen bitiyor.Dave Lee diye biri youtube da incelemesini yapmış bu laptop un ekran ve ısınma konusunda eh işte şeklinde yorumları var laptop ince olduğu için fanlarıda altta galiba o yüzden ısınma problemi çok olur diyolar itopyada 7000 TL ye satılıyodu en son. Bir de bu ürünü İtopyadan alıcam fakat güvenilir mi acaba?
MSI lar baya pahalı fiyat performans bi laptop almak istiyorum 1060 ekran kartı da tuzlu yine siz G515 kullanıcısı olarak baya şikayetçi olmuşsunuz bu modelde çok farklı değil sadece 17.3 inch ekrana sahip
Aynen ne kadar çok yere bakarsam o kadar kafam karışıyor ayrıca amazon.tr nin satıcısı kendi olduğu laptoplar yine türkçe Q klavye değil mi yoksa yine amazon.com un sattığı ürünle aynı mı klvyesi ingilizce mi geliyor?Yurt dışından alınan inspiron modellerinin Türkiye'de garantisi yok arkadaşlar. Bu nedenle yurtiçinden almanızı öneririm. Bugün ısınmayan cihazlar yarın ısınabilir. Başkalarının baktığı inceleme videolarına göre kesin karar almamanızı öneririm. @Symphony87