Dell G317 GTX 1050 Ti alınır mı?

Aynen ne kadar çok yere bakarsam o kadar kafam karışıyor ayrıca amazon.tr nin satıcısı kendi olduğu laptoplar yine türkçe Q klavye değil mi yoksa yine amazon.com un sattığı ürünle aynı mı klvyesi ingilizce mi geliyor?

Klavye durumu değişkenlik göstermektedir. İsterseniz farklı klavye diliyle gönderilmesini de sağlayabilirsiniz.

Klavye durumu değişkenlik göstermektedir. İsterseniz farklı klavye diliyle gönderilmesini de sağlayabilirsiniz.
Peki hocam kıyaslama yapacak olursak siz dell 7577 mi G3 mü yoksa diğer aynı özellikte asus veya moster laptoplara yönelirmiydiniz fiyat performans olarak? Şu G3 üçün ekranın RGB düşüklüğü ile ısınma olayı cidden kafamı karıştırıyor galiba 7577 modelindede 130w adaptör sıkıntısı var

Aynen ne kadar çok yere bakarsam o kadar kafam karışıyor ayrıca amazon.tr nin satıcısı kendi olduğu laptoplar yine türkçe Q klavye değil mi yoksa yine amazon.com un sattığı ürünle aynı mı klvyesi ingilizce mi geliyor?
Amazon TR ayri bir dunya. Amazon TR türkçe Q satar.

Farklı markalarda tercih edilebilir fakat Dell'in servis desteğine de bakarsak kesinlikle DELL öneririm. Sen bir cihaz aldın, bir sorun yaşandı ve parçası değişmesi gerekiyor. NBD garantisi aldıysan eğer DELL'i arıyorsun arıza tespiti yapılıyor. Parça stokta varsa eğer teknisyen 1 veya 2 sonraki iş gününde gelip senin gözünün önünde parçayı değiştiriyor. Farklı markalarda bu durum şu anlık DELL kadar yok.

@ProfTech Senin tercihine kalmış ekstra ücret alınarak istersen almanca bile gönderirler.

Bi ara çok güzel fiyatlar yakalamıştım Amazon TR de sırf bu klavye Türkçe mi değil mi diye emin olamadım alamadım laptop u kesin olarak mı Türkçe Q klavye olarak geliyor satıcısı amazon.tr yani kendisi olsa bile?

Cihazın tam özelliği için Amazon'a sormak gerekiyor. Bu tür özellikler opsiyoneldir şu anda kesin desem olmayabilir. Amazona sorarak istediğin modeli klavye desteği ile alabilirsin.

Farklı markalarda tercih edilebilir fakat Dell'in servis desteğine de bakarsak kesinlikle DELL öneririm. Sen bir cihaz aldın, bir sorun yaşandı ve parçası değişmesi gerekiyor. NBD garantisi aldıysan eğer DELL'i arıyorsun arıza tespiti yapılıyor. Parça stokta varsa eğer teknisyen 1 veya 2 sonraki iş gününde gelip senin gözünün önünde parçayı değiştiriyor. Farklı markalarda bu durum şu anlık DELL kadar yok.

@ProfTech Senin tercihine kalmış ekstra ücret alınarak istersen almanca bile gönderirler.
Dell servisi gerçekten iyi bu konuda evet. Bende bu zamana kadar hep Dell kulandım hiçbir sıkıntı yaşamadım fakat gaming laptop olunca insan sürekli bi araştırma içerisine giriyor yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Yalnız linkteki fotoğraf G5 modeli yanlış koymuşlar onu belirteyim.
Dell Gaming G317 Intel Core i7 8750H 16GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı
Bu G3 modeli. Bildiğim kadarıyla G3 modellerinde 15 ekranlı olanlarda evet paneli biraz kötü ancak 17 ekranlarındaki panel biraz daha iyi ve parlak. İncelemede öyle gördüm.
Dell G3 17 3779 (i5-8300H, GTX 1050, SSD, IPS) Laptop Review
Alabilme şansın varsa Dell G5 modeli alabilirsin 15 ekranlı paneli biraz kötü ama soğutması daha başarılı.
Ha G3 alınacaksa da 17 ekranlı olanı alınmalı.

Yalnız linkteki fotoğraf G5 modeli yanlış koymuşlar onu belirteyim.
Dell Gaming G317 Intel Core i7 8750H 16GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı
Bu G3 modeli. Bildiğim kadarıyla G3 modellerinde 15 ekranlı olanlarda evet paneli biraz kötü ancak 17 ekranlarındaki panel biraz daha iyi ve parlak. İncelemede öyle gördüm.
Dell G3 17 3779 (i5-8300H, GTX 1050, SSD, IPS) Laptop Review
Alabilme şansın varsa Dell G5 modeli alabilirsin 15 ekranlı paneli biraz kötü ama soğutması daha başarılı.
Ha G3 alınacaksa da 17 ekranlı olanı alınmalı.
G3 17 modelini almayı düşünüyorum G515 de inceledim direk onu almak daha mantıklı fakat bütçemi aşıyor. Umarım G317 modeli ısınma konusunda fazla problem yaratmaz. Asus,MSI,Monster ve Lenovo ya göre fiyat performans ürünü gibi geldi bana umarım yanılmam. Teşekkürler

Bu 17 ekranlı olan modelin incelemesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortalarında filan sıcaklık testi var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı