Dell G3223D alınır mı?

118420

Megapat
Makaleler
1
Merhaba dostlar, aktif olarak 24'inç 1K monitör kullanmaktayım 2K 27'inçe geçmeyi düşünüyordum ancak bu monitör kağıt üstündeki özellikleri hoşuma gitti ve baktığım incelemelerde de alanların geneli memnun. CS:GO, Valorant, CoD Warzone 2, Apex, Rainbow Six: Siege, League of Legends haftada belki 1 defa girer oynarım. The Division 2, Rocket League aktif olarak onuyorum. Arkadaşlarımla hikayeli Online oyunlar oynuyoruz grounded, Sea of Thieves, Raft gibi ayrıca tek başıma da hikayeli oyunlar oynuyorum The Witcher 3, Hogwarts Legacy, RDR2 gibi. Genel ağırlıklı olarak Rocket League ve The Division girerim ya da tek başıma hikayeli oyunlara girerim. Yatmadan önce de film ya da 1 bölüm dizi izlemeyi genelde es geçmem. Böyle bir kullanıma sizce bu monitörü alınır mı? Daha öncesinde 27'inç monitör kullanıyordum 24 en iyisi dediler geçtim ancak 1 yıldan fazla olmasına rağmen halen daha alışamadım bana çok küçük geliyor kullanımıma uygun değil. Bunu alırsam CoD, Apex gibi FPS tarzı oyunları hayatımdan çıkarmak zorunda kalır mıyım?

Hayır CoD Apex gibi oyunlarda bence büük olması daha iyi BF 1 oynuyorum ondan biliyorum.

Dell g3223d kullanıcısıyım. Çok memnunum. Hem renk kalitesi olarak hep dizaynı görününtüsü falan hepsi çok güzel. Ben grafik tasarımcısı yım, aynı zamanda çok fazlada oyun oynarım. Bu monitör sizi tatmin eder.

Oyunlar bana çok fazla haz veriyor. Tavsiye ederim. Ips panel ancak diğerlerine göre renk kalitesi çok daha iyi

5600X 6800XT'li sistemimde kullanacağım sizce bir sıkıntı olur mu yoksa gayet yeterli mi?

@WWxSunSet hocam ışık süzmesi var mı bende şu an Acer var hiç yok desem yeridir MSI 274QPF-QD aldım 1 hafta önce ışık süzmesi ve 1 adet ölü piksel yüzünden iade ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…