Dell G3223D alınır mı?

32 inc olanını kullanıyorum. Önceden kullandığım 20inc monitördü. İlk zamanlarda büyük geldi. Faka bir süre sonra alıştım gözüme küçük geliyor. 43 inc anladım geldi🤣. Fakat bir sorun var. 27 inc 2k çözünürlük açısından daha iyi bir sonuç verir. Bunuda göz önünde bulundurun. Yani diyorsanız ben sürekli oyun oynuyorum daha iyi bir kalite istiyorum 27 alın. Fakat diyorsanız ben, hikaye tabanlı falan oyunlar oynuyorsanız 32 inc size daha çok haz verir. (27 inc de 2k, 32 inc de 4k tavsiye ediliyor. Fakat ben hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu tamamen size kalmış.

32 inc olanını kullanıyorum. Önceden kullandığım 20inc monitördü. İlk zamanlarda büyük geldi. Faka bir süre sonra alıştım gözüme küçük geliyor. 43 inc anladım geldi🤣. Fakat bir sorun var. 27 inc 2K çözünürlük açısından daha iyi bir sonuç verir. Bunu da göz önünde bulundurun. Yani diyorsanız ben sürekli oyun oynuyorum daha iyi bir kalite istiyorum 27 alın. Fakat diyorsanız ben, hikaye tabanlı falan oyunlar oynuyorsanız 32 inc size daha çok haz verir. (27 inc de 2K, 32 inc de 4K tavsiye ediliyor. Fakat ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu tamamen size kalmış.

Önceden 1K da 27 inçte masaüstü simgelerine dikkatli bakınca pikselleri görüyordum 2K 32inçte aynı pikselleşme var mı? Sürekli oyun oynuyorum evet ama sürekli rekabetçi FPS oyunları oynamıyorum genelde hikayeli oyunlar ya da Online hikayeli arkadaşlarla oynuyoruz Raft gibi ayrıca Valorant CS:GO CoD W2 veya Rainbow Six: Siege gibi oyunlar oynasamda rekabet içerisinde değilim açıkçası yani rankım inmiş çıkmış önemli değil keyfine oynuyorum.

Önceden 1K da 27 inçte masaüstü simgelerine dikkatli bakınca pikselleri görüyordum 2K 32inçte aynı pikselleşme var mı? Sürekli oyun oynuyorum evet ama sürekli rekabetçi FPS oyunları oynamıyorum genelde hikayeli oyunlar ya da Online hikayeli arkadaşlarla oynuyoruz Raft gibi ayrıca Valorant CS:GO CoD W2 veya Rainbow Six: Siege gibi oyunlar oynasamda rekabet içerisinde değilim açıkçası yani rankım inmiş çıkmış önemli değil keyfine oynuyorum.
Keyif işi ise 32 alın. 27 inc 1k kadar pikselleşme olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı