Dell G5 15 G55201800U alınır mı?

kurabiyeed

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1674398218795.png

Bu modelden almayı düşünüyorum fakat Dell'in ısınma ve yazılımsal konularda sıkıntılı olduğuna dair şeyler okudum. Birkaç farklı forumdan.
Yazılımsal sıkıntılardan kastı nedir ve gerçekten ısınma sorunu var mı? Eğer varsa HP Victus önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1641271

Bu modelden almayı düşünüyorum fakat Dell'in ısınma ve yazılımsal konularda sıkıntılı olduğuna dair şeyler okudum. Birkaç farklı forumdan.
Yazılımsal sıkıntılardan kastı nedir ve gerçekten ısınma sorunu var mı? Eğer varsa HP Victus önerir misiniz?
Yazılımdan kasıt yazılımında bazı sıkıntılar var ama işinizi görüyor. Çok sık kullanacağınızı düşünmüyorum. Isınma olarak kötü olduğunu düşünmüyorum. Alınır.

Eki Görüntüle 1641271

HP Victus'un ne sorunu var bilmiyorum ama 21K ya 3060 bir laptop almak hala hayal geliyor bana. Zam yemeden kapın bu bilgisayarı kesinlikle HP. Oyun testleri de aşırı güçlü gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı