Dell G5 15 Gaming PC alınır mı?

Dostum oyunun orijinal ve ekran kartı sürücülerinin güncel olması lazım. O oyun ekran kartı canavarı, optimizasyon problemli bir oyun.
Eski laptopumda raden 530 vardı ve en düşük ayarlarda dahi kasmalar oluyordu. Şanslısın ki senin ki masa üstü ekran kartı.
Radeon ayarlarından güç tüketimini +50% olarak ayarla, oyuna gir bir kaç ayarla oyna ve çık tekrardan radeon ayarlarından oyunu optimize et eminim ki daha iyi sonuçlar alacaksın.

Arkadaşım da GTX 1080 var onda bile arada sırada kasıyor oyun :)

Dostum oyunun orijinal ve ekran kartı sürücülerinin güncel olması lazım. O oyun ekran kartı canavarı, optimizasyon problemli bir oyun.
Eski laptopumda raden 530 vardı ve en düşük ayarlarda dahi kasmalar oluyordu. Şanslısın ki senin ki masa üstü ekran kartı.
Radeon ayarlarından güç tüketimini +50% olarak ayarla, oyuna gir bir kaç ayarla oyna ve çık tekrardan radeon ayarlarından oyunu optimize et eminim ki daha iyi sonuçlar alacaksın.
Oyunu kaldırdım sinirden fakat bi 700 saat oynadım o ayarlarda :). genel olarak oyunlarla ilgili problemim var anlamadım gitti tavsiyen için teşekkür ederim deneyeceğim.

Dostum iyi forumlar.
Benim kardeşim var ilk okulda henüz. Zeka seviyesi yetene kadar sabredecek işini görecek kaldıracaksın. kardeşinin zeka seviyesi bilgisayara yetmeye başlayınca vakit buldukça kullanmayı öğreteceksin. Zaten kısa süre içerisinde sıkılıp bırakırlar internet veyahut online oyun yoksa. Varsa da wifi kablo vs. kapatacaksın.
Dostum sana'da iyi forumlar. Sen beni yanlış anlamışsın. 4-5 yaşlarında falan varsa bilmeden kırabilir.Onu kastetmeye çalıştım. Zaten senin dediğin gibi olsa bu kış masaüstü bilgisayar toplamak yerine monster laptop alırdım.
Alınır ürün laptop alma amacınız var zaten masaüstü topla demek mantıklı değil çünkü siz de biliyorsunuz masaüstü toplamak daha uygun fakat belli bir amaçlarınız doğrultuda bunu kullanacaksınız ürün gayet güzel alınabilir.
Ben zaten alınmasına bir şey demedim. Alınmasına alınır ürün ama kardeşi 4-5 yaşlarında bilmeden kırarsa falan sıkıntı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı