Bu laptopun sürücüleri güncellenmiş, ilk çıktığı gibi sıcak değil diyorlar. Evet yine biraz sıcak ama alınır mı ne diyorsunuz? Rx5600m, RTX2060 ile GTX 1660 Ti arası bir performans sergiliyor. Şu an 9300 TL'ye indirimde.Link.
Rehber video:
Bu laptopun sürücüleri güncellenmiş, ilk çıktığı gibi sıcak değil diyorlar. Evet yine biraz sıcak ama alınır mı ne diyorsunuz? RX5600M, RTX2060 ile GTX 1660 Ti arası bir performans sergiliyor. Şu an 9300 TL'ye indirimde.Link.
Rehber video:
Hocam bende 5600M'li MSI Alpha 17 kullanıyorum. Gerekirse ekran kartından kısın soğutması iyi bir laptop alın. MSI modelleri çok iyi iş çıkartıyorlar. Bütçeniz ne kadar söylerseniz ona göre tavsiye edelim.
Hocam bende 5600M'li MSI Alpha 17 kullanıyorum. Gerekirse ekran kartından kısın soğutması iyi bir laptop alın. MSI modelleri çok iyi iş çıkartıyorlar. Bütçeniz ne kadar söylerseniz ona göre tavsiye edelim.
Bu işlemcinin biraz fazla olacağını düşünüyorum açıkçası, render vs. yapmıyorum. 4600H modelinde ise 5300M varmış ki 1650 Tİ daha tercih edilesi ona göre.