Dell G5 15 SE alınır mı?

genkin9

Hectopat
Bu laptopun sürücüleri güncellenmiş, ilk çıktığı gibi sıcak değil diyorlar. Evet yine biraz sıcak ama alınır mı ne diyorsunuz? Rx5600m, RTX2060 ile GTX 1660 Ti arası bir performans sergiliyor. Şu an 9300 TL'ye indirimde.Link.
Rehber video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu laptopun sürücüleri güncellenmiş, ilk çıktığı gibi sıcak değil diyorlar. Evet yine biraz sıcak ama alınır mı ne diyorsunuz? RX5600M, RTX2060 ile GTX 1660 Ti arası bir performans sergiliyor. Şu an 9300 TL'ye indirimde.Link.
Rehber video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GPU 93 derece oluyor testlerde ve TDP'si çok düşük. Yani 5600M tam güçte çalışmıyor.

GPU 93 derece oluyor testlerde ve TDP'si çok düşük. Yani 5600M tam güçte çalışmıyor.
93 derece olduğu test güncelleme öncesi sonuç. Güncellemeden sonra gpu 93'ten 83'e; cpu 100'den 91'e düşüyor.
Casper düşünmüyorum sağolun.
Ayrıyeten gpusu 1650.. Daha kötü yani :)

Hocam bende 5600M'li MSI Alpha 17 kullanıyorum. Gerekirse ekran kartından kısın soğutması iyi bir laptop alın. MSI modelleri çok iyi iş çıkartıyorlar. Bütçeniz ne kadar söylerseniz ona göre tavsiye edelim.

Hocam bende 5600M'li MSI Alpha 17 kullanıyorum. Gerekirse ekran kartından kısın soğutması iyi bir laptop alın. MSI modelleri çok iyi iş çıkartıyorlar. Bütçeniz ne kadar söylerseniz ona göre tavsiye edelim.
En fazla 10K'ya çıkabilirim hocam. Beklerim önerilerinizi.
Neyi güncellemişler hocam. Olsa olsa TDP'leri biraz daha düşürmüşlerdir.
Sonuçlar arasındaki fark yok hatta daha üstün diyebilirim, sıcaklık ile gözetildiğinde.

Son düzenleme:

3200MHz 8 GB RAM takarsınız, mükemmel olur.
Bu işlemcinin biraz fazla olacağını düşünüyorum açıkçası, render vs. yapmıyorum. 4600H modelinde ise 5300M varmış ki 1650 Tİ daha tercih edilesi ona göre.
4600H alternatifi daha f/p duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı